Реклама

🤔 Меттью Вон вважає, що «Дедпул 3» врятує кіновсесвіт Marvel

Čytaty latynkoju
🤔 Меттью Вон вважає, що «Дедпул 3» врятує кіновсесвіт Marvel
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🤔 Меттью Вон вважає, що «Дедпул 3» врятує кіновсесвіт Marvel
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Напередодні прем’єри свого нового фільму «Арґайл» режисер Меттью Вон вирішив пригадати, що він дотичний до Marvel та розповів, що «Дедпул 3» має врятувати коміксний кіновсесвіт (MCU).

Вон, який раніше був режисером фільму «Люди Ікс: Перший Клас» під егідою Fox висловив сподівання, що «Дедпул», який також перейшов з цього всесвіту до MCU має всі шанси врятувати обидві франшизи.

Ті кілька уривків, які я знаю про «Дедпул проти Росомахи» – або «Росомаха проти Дедпула», я впевнений, що суперечка між Райаном і Г'ю відбувається прямо зараз — це буде поштовх... всесвіт Marvel ось-ось отримає поштовх від них, і це поверне це тіло до життя... Я думаю, що Раян Рейнольдс і Г'ю Джекман ось-ось врятують весь всесвіт Marvel.

Вон сподівається, що основа, яку закладе «Дедпул 3», дозволить Marvel нарешті залучити до свого кіновсесвіту «Людей Ікс», фільми про яких уже є частиною канону MCU після «мультивсесвітного повороту». Водночас він сподівається на нову ітерацію фільмів про цю групу супергероїв-мутантів

Я справжній фанат Людей Ікс, і все, чого я хочу, це щоб фільми були настільки ж хорошими, наскільки вони повинні бути.

Нагадаємо, що нова стрічка Меттью Вона «Арґайл» має вийти уже 1 лютого.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...