Реклама

📊 Касовий тиждень: Лідерство «Ґодзілли», дебют Дева Патела, «Дюна» найкасовіша у цьому році

Čytaty latynkoju
📊 Касовий тиждень: Лідерство «Ґодзілли», дебют Дева Патела, «Дюна» найкасовіша у цьому році
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 📊 Касовий тиждень: Лідерство «Ґодзілли», дебют Дева Патела, «Дюна» найкасовіша у цьому році
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Завершився черговий касовий тиждень, який демонструє нам тотальне домінування тандему Ґодзілли та Конґа, які, видається, набрали шалений темп і можуть змести «Дюну: Частину другу» з п’єдесталу найкасовішої стрічки 2024 року на цю мить.

Після найкращого дебюту цього року зі зборами за перший вікенд у розмірі $194 млн «Ґодзілла та Конґ: Нова імперія» уже на другий вікенд може похвалитися загальним результатом у $361 млн касових зборів. Відзначимо, що бюджет фільму склав $135 млн і загалом темп, який наразі тримає фільм дає можливості припускати, що стрічка може обійти за зборами сиквел «Дюни», яка уже завершує свій прокатний сезон.

Відзначимо, що збори «Дюни: Частини другої» уже становлять понад $660 млн при бюджеті у $190 млн. Загалом фільм ще можливо додасть до своєї скарбнички кілька мільйонів, однак навряд вона зуміє «пробити» межу в $1 млрд зборів, який їй пророкували. Хоча наразі стрічка є найкасовішою у цьому році.

Також «Панда Кунг-Фу 4», яка теж уже завершує свій прокат зуміла зібрати солідну суму в розмірі $410 млн при бюджеті у $80 млн.

У деяких регіонах уже відбулася прем’єра режисерського дебюту Дева Патела. Його стрічка «Манкімен», яка в Україні вийде 18 квітня уже зуміла зібрати $10.1 млн напередодні свого ширшого релізу у світовому прокаті.

Відзначимо, що з усіма цікавими прем’єрами цього квітня можете ознайомитися за посиланням.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...