Реклама

🍿 Що подивитися у квітні? Прем’єри місяця, які варті уваги

Čytaty latynkoju
🍿 Що подивитися у квітні? Прем’єри місяця, які варті уваги
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🍿 Що подивитися у квітні? Прем’єри місяця, які варті уваги
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Завершився перший місяць весни, який загалом пройшов під стягом «Дюни: Частини другої» від Дені Вільнева, й ось уже не встигли ми до кінця насолодитися пісками Арракіса, як уже розпочинається квітень, що має «розквітнути» для нас новими прем’єрами фільмів та серіалів.

Загалом новий місяць видається не надто багатим на прем’єри, однак, як мінімум, потішить фанатів відеоігор кількома екранізаціями улюблених франшиз, а Зак Снайдер спробує виправитися у другій частині Rebel Moon після критики першого фільму.

Якщо вам цікаво, що нового можна буде подивитися у квітні, то ви звернулися за правильною адресою, адже ми вирішили зібрати для вас найцікавіші прем’єри місяця.

Фільми

«Емі Вайнгауз: Back to Black» — 11 квітня

Після «Богемної рапсодії» ми увійшли в еру байопіків і черговою біографічною стрічкою стане розповідь про Емі Вайнгауз та історію створення її культового альбому Back to Black.

Надзвичайна історія Емі Вайнгауз, що розповість про створення її революційного альбому «Back to Black». Розказана з точки зору Емі та натхненна її глибоко особистими текстами, стрічка розкриє феномен однієї з найвидатніших виконавців усіх часів!

«Я і Фелікс» — 11 квітня

Також квітень потішить глядачів прем’єрою української стрічки режисерки Ірини Цілик для якої це буде повнометражний художній дебют.

Сам фільм знятий за мотивами книжки «Хто ти такий?» українського письменника та військовослужбовця Артема Чеха та розповість нам історію про дорослішання хлопця Тимофія у 90-х. У центрі сюжету — його стосунки із сім’єю, друзями, першим коханням, і з колишнім контррозвідником Феліксом, який служив під час війни в Афганістані.

Любов, брехня та кровопролиття — 18 квітня

Цього місяця своєю прем’єрою потішить нас і новий фільм від A24, що занурить глядачів до стильних 1980-х років у США та розповість історію кохання відлюдькуватої менеджерки спортзалу до амбітної бодібілдерки.

Звісно, що романтична історія довго не зможе тривати і їхня пристрасть доведе героїнь до небезпечних пригод із вбивствами та насильством у злочинному світі.

Манкімен — 18 квітня

Квітень також зуміє потішити фанатів серії фільмів «Джон Вік». Ні, на нас не очікує нова стрічка у франшизі, однак ми отримаємо доволі схожий за атмосферою фільм. Власне, що можна було очікувати від продюсера фільмів з Кіану Рівзом.

Цього разу Безіл Іваник обрав Дева Патела у режисерське крісло та для головної ролі у фільмі, який свого часу отримав опис як «Джон Вік у Мумбаї». Хоча навряд це зможе передати суть фільму, який розповість історію про:

Загадкового героя, який заробляє на життя підставними боями без правил, має єдину мету - помститися вбивцям матері, а для цього він одягає маску Ханумана — мавпоподібного божества, який є символом страху та покарання для злочинців. Він стає Манкіменом, він усюди і він прийде за кожною продажною душею, яка стоїть між ним та справедливістю.

«Rebel Moon. Частина 2: Та, що лишає шрами» — 19 квітня

Також цього місяця після, на думку критиків, провального першого фільму Зак Снайдер спробує виправитися у другій частині свого Rebel Moon.

Хоча цього разу стрічка звісно оповита набагато меншим ажіотажем. Однак наразі у фанатів Снайдера може знайтися віра у те, що сиквел може бути набагато кращим за першу частину, хоча навряд у режисера був час, щоб можна було щось кардинально виправити.

За словами самого Снайдера цього разу на нас очікує набагато більше екшну та емоційних гойдалок.

Каскадер — 25 квітня

Квітень потішить нас також новим фільмом з Раяном Ґослінґом у головній ролі. Стрічка від Девіда Літча («Джон Вік», «Швидкісний потяг») розповість нам про уже старіючого каскадера, який отримує свою порцію пригод після того, як зірка, яку він дублює, загадково зникає.

Відзначимо, що напередодні з’явилися перші відгуки на фільм від критиків, які загалом залишилися задоволені «Каскадером» та відзначили, що це чудовий «попкорн-фільм».

Серіали

«Зоряний шлях: Діскавері», 5-й сезон — 4 квітня

Серіальний квітень цього разу нам запропонує останній сезон серіалу «Зоряний шлях: Діскавері», який розповість про те, як «капітан Бернем і екіпаж USS Discovery розкривають таємницю, що відправить їх в епічну пригоду по галактиці, аби знайти стародавню силу, саме існування якої навмисно приховувалося століттями».

Фінальний сезон, який вийде на Paramount+ отримає 10 епізодів, які будуть виходить кожного тижня.

«Ріплі» — 4 квітня

Водночас на Netflix відбудеться прем’єра мінісеріалу «Ріплі», де головну роль виконує Ендрю Скотт, відомий своєю роллю Джима Моріарті у «Шерлоці».

Саме шоу є екранізацією роману «Талановитий містер Ріплі» Патриції Гайсміт. Спочатку його прем’єра мала відбутися на Showtime у лютому 2023 року, однак згодом шоу змінило місце прописки та перейшло до Netflix.

«У серіалі Том Ріплі, шахрай, який ледве животіє в Нью-Йорку початку 1960-х, наймається заможним чоловіком для поїздки в Італію, щоб спробувати переконати його сина повернутися додому. Погоджуючись на цю роботу, Том робить перший крок у складне життя, сповнене обману, шахрайства та вбивств».

Fallout — 12 квітня

Квітень також планує потішити геймерів екранізацією серії ігор Fallout від Amazon. Серіал не буде переповідати якусь конкретну частину та буде осібною історією у всесвіті гри.

Нам розкажуть про групу вцілілих, та конкретно Люсі, яка виросла у сховищі й вирішує вийти назовні, щоб дослідити безлюдну пустку над ними. Опинившись там, вона розуміє, що світ за межами бункерів є більш небезпечним, диким і жахливим, ніж вона могла собі уявити.

Родзинки шоу додає те, що над ним працював Джонатан Нолан, відомий як співавтор «Темного лицаря», «Інтерстелара». Тому очікування від шоу можна вважати доволі високими та сподіватися на гідного серіального представника постапокаліптичного жанру.

«Наклз» — 27 квітня

Також на Paramount+ відбудеться прем’єра серіалу про Наклза, який стане спіноффом серії фільмів про їжака Соніка.

Серіал стане розширенням кіновсесвіту про синього їжачка, який наразі нараховує два фільми, які вийшли у 2020 та 2022 роках.

Серіал буде власне спіноффом стрічки «Їжак Сонік 2» і події у ньому розгорнуться між цим фільмом та третьою частиною, яка має вийти у грудні цього року.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...