Реклама

👀 The Acolyte — шоуранерка нового серіалу по «Зоряних війнах» пояснила значення його назви

Čytaty latynkoju
👀 The Acolyte — шоуранерка нового серіалу по «Зоряних війнах» пояснила значення його назви
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 👀 The Acolyte — шоуранерка нового серіалу по «Зоряних війнах» пояснила значення його назви
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У червні цього року має відбутися прем’єра нового серіалу у всесвіті «Зоряних війн» з незвичною назвою The Acolyte.

Якщо спробувати пошукати значення цього слова, то ми отримаємо: «Будь-хто, хто слідує за іншою людиною або допомагає їй, а також той, хто допомагає священнику в деяких релігійних церемоніях». Тобто це слово можна перекласти як «Прислужник».

Однак, що воно може означати для світу «Зоряних війн»? Саме на це коротко відповіла шоуранерка The Acolyte, Леслі Гедленд, у своєму інтерв’ю для журналу Empire:

По суті, це позиція, яку хтось збирається зайняти, або на яку хтось збирається вступити. Ми знаємо, що у ситхів є Майстер, ми знаємо, що є Учень. Але в глибокому РВ (Розширеному Всесвіті) є концепція Аколіта, який знаходиться нижче Учня. Ось звідки я взяла цей титул.

Відзначимо, що РВ це назва усіх творів, що виходили поза межами основних фільмів Джорджа Лукаса, до того, як він продав права на франшизу Disney. Відповідно такі твори стали «Легендами» та не входять до офіційного канону. Однак, як бачимо, це не заважає творцям нових шоу черпати натхнення з РВ.

Таким чином Гедленд натякає, що на нас очікує незвична історія про Темний бік Сили та те, як ситхам вдалося знову знайти свій шлях до встановлення своєї влади у Галактиці.

Нагадаємо, що події The Acolyte розгортаються рівно за 100 років до подій першого епізоду «Прихована загроза». Оскільки сюжет серіалу розгорнеться наприкінці епохи Високої Республіки, то у ньому ми побачимо епоху розквіту джедаїв, яка поступово дала місце відродженню ситхів.

Відзначимо, що серіал буде першим шоу (якщо не брати до уваги дитячий мультсеріал Star Wars: Young Jedi Adventures), яке має познайомити глядачів з епохою Високої Республіки — часу, що передував подіям відомим нам із фільмів кіносаги.

Додамо, що прем’єра перших двох епізодів серіалу відбудеться 4 червня 2024 року на Disney+.

Також дізнатися про місце The Acolyte у всесвіті «Зоряних війн» ви можете у нашому великому гайді.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...