Реклама

🎬 Джилліан Андерсон не проти повернутися до ролі Скаллі у новому X-Files

Čytaty latynkoju
🎬 Джилліан Андерсон не проти повернутися до ролі Скаллі у новому X-Files
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🎬 Джилліан Андерсон не проти повернутися до ролі Скаллі у новому X-Files
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Акторка Джилліан Андерсон, яка зіграла Дейну Скаллі у культовому серіалі «Цілком таємно», прокоментувала майбутній перезапуск франшизи.

Андерсон прийшла до шоу Today, де поділилася думками про можливий перезапуск науково-фантастичного серіалу Раяном Куглером. Нагадаємо, акторка грала агента ФБР Дейну Скаллі в «Цілком таємно» з 1992 по 2002 рік.

Так, Андерсон зазначила, що дуже задоволена тим, що Раян Куглер може зняти перезапуск серіалу — на її думку, це «блискучий режисер» й вона «не може придумати кращого для перезавантаження».

На думку акторки, перезапуск дійсно може відбутися, проте чи буде вона брати в ньому участь — наразі вона прокоментувати не може.

Я не кажу «ні». Я думаю, що Куглер дійсно крутий і якщо він це зробить, це буде неймовірно добре. І, можливо, я заскочу до нього на камео.

Джилліан Андерсон

Нагадаємо, прем’єра X-Files відбулася в 1993 році з Девідом Духовни та Андерсон у головних ролях агентів ФБР Малдера та Скаллі відповідно. Протягом 11 сезонів дует розслідував справи, пов’язані з паранормальними явищами.

Раніше ми повідомляли, що творець X-Files розповів, як студія Fox спочатку вважала Джилліан Андерсон «недостатньо сексуальною» для серіалу.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...