Реклама

🛸 Творець X-Files розповів, що студія Fox спочатку вважала головну героїню «недостатньо сексуальною»

Čytaty latynkoju
🛸 Творець X-Files розповів, що студія Fox спочатку вважала головну героїню «недостатньо сексуальною»
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🛸 Творець X-Files розповів, що студія Fox спочатку вважала головну героїню «недостатньо сексуальною»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Шоуранер серіалу «Цілком таємно» (відомий також як «Секретні матеріали» або X-Files) Кріс Картер поділився своїми спогадами про перші дні виробництва культового шоу.

Картер дав нове інтерв’ю на тлі того, що X-Files планують перезапускати — з новим шоуранером Раяном Куглером. За словами творця оригіналу, Куглер має «хороші ідеї» і йому сподобалося те, що новий режисер запропонував у перезапуску.

Я з нетерпінням чекаю, щоб побачити, що з X-Files зробить хтось інший. Попри все, у нього важка робота. Кастинг — важка робота. Монтаж це важка робота. Усі проблеми, з якими я мав справу, стануть його проблемами.

Кріс Картер

Картер згадав, що саме було проблемою на перших етап створення оригінального шоу. Так, за його словами, студія Fox критикувала його вибір акторів. Зокрема, акторку Джилліан Андерсон, яка зіграла Дейну Скаллі, студія вважала недостатньо сексуальною.

Хоча Джилліан красива, вони не вважали її сексуальною. По-перше, тому що вони не розуміли, що я намагаюся зробити з шоу. І тоді вона була невідомою акторкою, що не допомагало змінити думку босів.

Кріс Картер

Картер зазначив, що Девіда Духовни, який зіграв другу головну роль — детектива Фокса Малдера — також не хотіли брати до шоу через відсутність популярності. Проте Картер зазначив, що наполягав саме на цих двох акторах у головних ролях, й це з рештою призвело до успіху.

Нагадаємо, оригінальне шоу «Цілком таємно» виходило на телеканалі Fox з 1993 по 2002 рік. Серіал мав великий успіх, в тому числі й в Україні, й вважається одним з культових шоу 90-х.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...