Реклама

🎬 «Шалена п'ятниця 2» вийде на Disney — режисеркою стала Ніша Ганатра

Čytaty latynkoju
🎬 «Шалена п'ятниця 2» вийде на Disney — режисеркою стала Ніша Ганатра
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🎬 «Шалена п'ятниця 2» вийде на Disney — режисеркою стала Ніша Ганатра
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Сиквел популярної комедії «Шалена п’ятниця» офіційно у виробництві студії Disney. Також стало відомо, хто зрежисує майбутній фільм.

Чутки про сиквел вперше з’явилися у жовтні 2022 року, коли акторка Джеймі Лі Кертіс розповіла, що звернулася до Disney щодо сиквелу. Відтоді як Кертіс, так й Ліндсі Лохан, які були виконавицями головних ролей в оригіналі, неодноразово казали про бажання повернутися до фільму.

Тепер офіційно стало відомо, що сиквел у виробництві. Ніша Ганатра стане режисеркою фільму. Вона працювала раніше над проєктами для Hulu, як-от Welcome to Chippendale’s. Серед інших її робіт — повнометражний фільм «Висока нота» з Дакотою Джонсон та «Пізня ніч» з Еммою Томпсон.

Наразі невідомо, коли саме Disney випустить другу частину — й також невідомо, чи вийде вона в кінотеатрах або одразу на стримінгах.

Нагадаємо, Дісней випустив «Шалену п’ятницю» у 2003 році. За сюжетом оригінальної стрічки Лохан і Кертіс зіграли матір і дочку, які прокинулися однієї п’ятниці, помінявшись тілами.

Історію, засновану на однойменному романі Мері Роджерс 1972 року, екранізували двічі — у 1976 році з Барбарою Харріс і Джоді Фостер та у 1995 році з Шеллі Лонг і Габі Гоффман. Проте найуспішнішою стала версія саме з Лохан та Кертіс, яка зібрала в прокаті понад $160 млн.

Раніше Ліндсі Лохан розповіла, що сиквел комедії «Шалена п’ятниця» вже в роботі.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...