Реклама

🎥 Ліндсі Лохан каже, що сиквел комедії «Шалена п'ятниця» вже в роботі

Čytaty latynkoju
🎥 Ліндсі Лохан каже, що сиквел комедії «Шалена п'ятниця» вже в роботі
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🎥 Ліндсі Лохан каже, що сиквел комедії «Шалена п'ятниця» вже в роботі
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Чутки про продовження «Шаленої п’ятниці» з Ліндсі Лохан і Джеймі Лі Кертіс ширилися мережею роками, але тепер офіційно стало відомо, що сиквел в роботі.

Новиною поділилася Ліндсі Лохан під час інтерв’ю на SiriusXM. Акторка відмовилася розповідати деталі та не відповіла на питання про приблизні терміни виробництва, але запевнила, що фільм в роботі.

Також Лохан додала, що вона та Лі Кертіс обидві «схвильовані» процесом.

Раніше Джеймі Лі Кертіс також казала, що вона готова повернутися до своєї ролі у сиквелі з Лохан. Акторка навіть поділилася власним баченням фільму:

Дозвольте мені бути бабусею, яка поміняється місцями, щоб тоді Ліндсі стала сексуальною бабусею, яка все ще щаслива з Марком Гармоном.

Джеймі Лі Кертіс

Нагадаємо, за сюжетом оригінальної стрічки Лохан і Кертіс зіграли матір і дочку, які прокинулися однієї п’ятниці, помінявшись тілами.

Історію, засновану на однойменному романі Мері Роджерс 1972 року, екранізували двічі — у 1976 році з Барбарою Харріс і Джоді Фостер та у 1995 році з Шеллі Лонг і Габі Гоффман. Проте найуспішнішою стала версія саме з Лохан та Кертіс, яка зібрала в прокаті понад $160 млн.

Раніше ми розповідали, що за сиквел фільму «Шалена п’ятниця» може відповідати Disney.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...