Реклама

👀 «Каскадер» — що кажуть критики про новий фільм з Раяном Ґослінґом

Čytaty latynkoju
👀 «Каскадер» — що кажуть критики про новий фільм з Раяном Ґослінґом
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 👀 «Каскадер» — що кажуть критики про новий фільм з Раяном Ґослінґом
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Хоча й до релізу нової стрічки з Раяном Ґослінґом «Каскадер» ще залишається понад місяць, однак уже почали з’являтися перші рецензії на фільм від кінокритиків. Загалом оглядачі доволі позитивно зустріли новинку та відзначають, що це чудовий «попкорн-фільм».

Нагадаємо, у стрічці «Каскадер» знялися Раян Ґослінґ та Емілі Блант, а режисером виступ Девід Літч («Джон Вік», «Швидкісний потяг»). Сам фільм розповідає нам про уже старіючого каскадера, який отримує свою порцію пригод після того, як зірка, яку він дублює, загадково зникає.

Критики відзначають гарним екшном та має навіть загадкову трилерну атмосферу. Водночас додають, що є місце у фільмі й для чарівної романтичної комедії. Наріз «Каскадер» має 90% позитивних рецензій на Rotten Tomatoes, а також 79/100 балів на Metacritic.

У своєму огляді у The Hollywood Reporter відзначають, що це «рідкісний великий студійний фільм, який відчувається людським».

Rolling Stone своєю чергою додає:

«Каскадер» нічим не відрізняється від десятків інших бойовиків. Але потім Ґослінґ і Блант починають фліртувати, битися і словесно викручуватися один перед одним, і ви відчуваєте, що ширяєте в дюймі над своїм кріслом.

Оглядачка з Collider також відзначає:

Від початку і до кінця перегляду фільму «Каскадер» з мого обличчя не сходила посмішка. Це надзвичайно добре знятий бойовик, який просто кипить енергією та чарівністю протягом усіх 125 хвилин його хронометражу.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...