Реклама

🥴 Чутки: HBO переніс третій сезон «Ейфорії» через поганий сценарій

Čytaty latynkoju
🥴 Чутки: HBO переніс третій сезон «Ейфорії» через поганий сценарій
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🥴 Чутки: HBO переніс третій сезон «Ейфорії» через поганий сценарій
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Раніше HBO відклав початок виробництва третього сезону серіалу, яке мало розпочатися цієї весни. За чутками, причина — незадоволення HBO ідеями шоуранера.

Як пише Variety з посиланням на власні джерела, третього сезону шоу може взагалі не бути — фінальні пропозиції сценарію не подобаються телеканалу.

Нагадаємо, шоуранером серіалу є Сем Левінсон. До шоу планували повернутися після страйку сценаристів США у 2023 році, але перша версія сценарію не сподобалася головній акторці шоу — Зендеї. Через це Левінсон переробив ідеї та презентував їх вже на початку цього року — й цього разу сценарій вже не сподобався HBO.

Зокрема, спочатку була ідея перенести героїв на п’ять років вперед та зосередитися на арках Сідні Свіні та Джейкоба Ейлорді, проте Зендея запропонувала іншу версію: її героїня стає приватним детективом, а також сурогатною матір’ю.

Через творчі розбіжності HBO вирішив перенести початок зйомок — й наразі шукає шляхи розв’язання суперечок. Серед пропозицій — випустити спеціальний епізод або взагалі звільнити шоуранера (але актори виступили проти). Що буде надалі з проєктом — наразі невідомо, але реліз перших серій 3 сезону все ще планується на 2025 рік.

Раніше ми повідомляли, що зйомки 3-го сезону «Ейфорії» перенесено, оскільки сценарій ще не готовий.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...