Реклама

🤨 Зйомки 3-го сезону «Ейфорії» перенесено, оскільки сценарій ще не готовий

Čytaty latynkoju
🤨 Зйомки 3-го сезону «Ейфорії» перенесено, оскільки сценарій ще не готовий
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🤨 Зйомки 3-го сезону «Ейфорії» перенесено, оскільки сценарій ще не готовий
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Видається, що страйки сценаристів та акторів у Голлівуді минулого року відчутно вплинули на індустрію, оскільки за повідомленням The Wrap початок зйомок третього сезону «Ейфорії» перенесено.

Видання відзначає, що конкретної дати початку виробництва не було затверджено, але зйомки мали розпочатися у найближчі кілька місяців. Однак Сем Левінсон, який відповідає за серіал через страйки все ще не завершив написання сценарію. Тому у HBO повідомили акторів шоу, що вони наразі можуть заповнити паузу у виробництві іншими проєктами.

Водночас не повідомляється про те, що третій сезон «Ейфорії» може вийти пізніше ніж у 2025 році. Тому тут фанатам можна дещо полегшено зітхнути. Водночас The Wrap повідомляє, що у серіалі все-таки обіграють часовий проміжок між другим сезоном та його продовженням (2-й сезон вийшов ще у 2022 році).

У виданні відзначають з одного боку це може бути хід від HBO, щоб зробити шоу «менш ризикованим» до теми сексу та наркотиків, оскільки персонажі будуть старшими.

Нагадаємо, що головні ролі у «Ейфорії» виконують Зендея, Хантер Шафер, Сідні Свіні та інші. Дія шоу розповідає про проблемних старшокласників, які опинились у світі наркотиків, любові та злочинів.

Раніше у нас також виходив матеріал, де детально розповідається про автора «Ейфорії» та сам серіал.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...