Реклама

🤬 Персонаж Джека Блека у «Бордерлендз» за його словами це нецензурний R2-D2 з «Зоряних війн»

Čytaty latynkoju
youtube.com
🤬 Персонаж Джека Блека у «Бордерлендз» за його словами це нецензурний R2-D2 з «Зоряних війн»
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🤬 Персонаж Джека Блека у «Бордерлендз» за його словами це нецензурний R2-D2 з «Зоряних війн»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Джек Блек, який уже може почуватися як риба у воді в екранізаціях відеоігор після Боузера в «Братах Супер Маріо в кіно» та майбутньої екранізації Minecraft, розповів, що варто очікувати від його персонажа в кіноадаптації гри Borderlands.

За словами актора на нас очікує «доросла версія R2-D2», дроїда з «Зоряних війн», у вигляді Клептрапа, якого він озвучив. Блек розповів про це під час свого інтерв’ю журналу Total Film та відзначив, що йому подобається працювати над фільмами по іграх та вважає, що наразі настав «ренесанс» ігрових кіноадаптацій:

Мені подобається озвучка. Я також люблю цю відеогру, тож було весело мати можливість озвучити цього персонажа. Він класний, веселий (…) і це ще одна можливість перенести чудову відеогру на великий екран. Ми зараз перебуваємо в середині ренесансу фільмів за відеоіграми, і я дуже радий бути його частиною.

Відзначимо, що реліз фільму «Бордерлендз» заплановано на 8 серпня, а головні ролі у ньому виконують Кейт Бланшетт, Кевін Гарт, Джеймі Лі Кертіс, Аріана Грінблатт та Джек Блек.

Однак окрім адаптації Borderlands актор відзначив, що не розуміє чому досі ніхто не взявся за екранізації проєктів від Rockstar:

Я не можу повірити, що вони ще не почали знімати фільм про будь-яку з ігор Rockstar — Grand Theft Auto, але особливо про Red Dead Redemption. Ці речі вже схожі на фільми, розумієте? Гадаю, в цьому й річ. Деякі відеоігри вже на півдорозі до того, щоб розповідати такі історії, а є фільми, які схожі на відеоігри.

Нагадаємо, що раніше Джек Блек зі своїм гуртом Tenacious D випустив пісню про відеоігри, якою він хотів продемонструвати, що це щось більше аніж іграшки.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...