Реклама

🎙Tenacious D повертаються з новою піснею Video Games: дивіться відео

Čytaty latynkoju
youtube.com
🎙Tenacious D повертаються з новою піснею Video Games: дивіться відео
  1. Головна
  2. Музика
  3. 🎙Tenacious D повертаються з новою піснею Video Games: дивіться відео
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Джек Блек вирішив зі своїм гуртом Tenacious D порадувати новою піснею і теж в тематиці відеоігор. Власники «Медіатора Долі» випустили нову коротку пісню під назвою Video Games.

У треку актор співає про те, що він не грає у відеоігри… за винятком God of War, Red Dead Redemption 2 та Fallout 4. Наприкінці пісні Блек каже про неї, що «вона є на альбомі», що дає нам можливість зробити припущення про нову платівку від гурту.

Нагадаємо останній альбом Tenacious D вийшов у 2018 році, після чого було лише кілька коротких синглів та каверів.

Відео на Video Games дивіться нижче.

У своїй заяві про Video Games Блек і Кайл Гасс сказали

Це про дорослішання і залишення дитячих речей позаду..... А потім усвідомлення, що відеоігри — це більше, ніж просто безглузді іграшки..... Насправді вони можуть бути справжнім вираженням величезних ідей, які належать до пантеону великих творів мистецтва! Саме час комусь захистити честь і цілісність цього сміливого нового горизонту. Доручіть це найкращому гурту в світі... Tenacious D!!!

Не можемо не погодитися з цим твердженням!

Нагадаємо, що Video Games вийшла після іншої успішної пісні Джека Блека — Peaches. Вона теж натхненна відеоіграми та персонажем Боузером, якого озвучив актор у фільмі про Супер Маріо.

Можемо також нагадати, що Джек Блек колись був героєм відеогри Brutal Legend. У ній актор в ролі роуді одного з гуртів потрапляє у фентезійний світ геві-металу.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...