Реклама

🙂 Емілі Блант для ролі режисерки у «Каскадері» надихалася Ґретою Ґервіґ

Čytaty latynkoju
youtube.com
🙂 Емілі Блант для ролі режисерки у «Каскадері» надихалася Ґретою Ґервіґ
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🙂 Емілі Блант для ролі режисерки у «Каскадері» надихалася Ґретою Ґервіґ
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Емілі Блант напередодні виходу свого нового фільму «Каскадер» вирішила трішки розповісти про свої джерела натхнення для ролі.

Відзначимо, що у комедійному бойовику акторка грає режисерку Джоді Морену, у якої головний актор стрічки загадково зникає. Після цього для його пошуку відправляють каскадера Кольта Сіверса, колишнього хлопця Джоді, якого грає Раян Ґослінґ.

Блант у своєму інтерв’ю для Total Film розповіла, як вона разом з продюсеркою фільму Келлі МакКормік займалася створенням своєї персонажки. Спочатку вона мала бути гримером і лише згодом роль змінили на режисерку.

Вона разом з командою дійшла до того, що саме у якості режисерки її роль буде найкращою оскільки за словами Блант це створює потрібне відчуття того, що вона «опинилася у ситуації, яка не піддається контролю».

Блант також відзначила, що для цієї ролі вона надихалася відомими режисерками серед яких відзначила Ґретою Ґервіґ. Риси, які присутні у її персонажки та які вона саме асоціює з режисеркою «Барбі» це «тепло і чарівність».

Відзначимо, що прем’єра фільму «Каскадер» запланована на 25 квітня 2024 року, а раніше з’явилися перші рецензій від критиків, які ми зібрали за посиланням.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...