Реклама

🤔 Одна зі сценаристок The Acolyte ніколи не дивилася «Зоряні війни» — це була умова шоуранерки

Čytaty latynkoju
🤔 Одна зі сценаристок The Acolyte ніколи не дивилася «Зоряні війни» — це була умова шоуранерки
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🤔 Одна зі сценаристок The Acolyte ніколи не дивилася «Зоряні війни» — це була умова шоуранерки
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Шоуранерка нового серіалу у «Зоряних війнах» Леслі Гедленд розповіла, що однією з умов роботи над шоу було те, щоб у сценарній кімнаті була одна людина, яка взагалі не знайома з франшизою.

На її думку, це мало позитивно вплинути на наратив The Acolyte, оскільки такий сценарист в першу чергу був би сконцентрований на оповіді, а не фан-сервісі та втілені власних мрій.

Я сказала: «Перш за все, ти неймовірна письменниця, і саме тому я хочу, щоб ти була тут. Я хочу, щоб ти ставила під сумнів наратив. Я не хочу, щоб я, фанатка усе своє життя, просто покладалася на певні відсилання для того, щоб створити емоційний ефект. Я хочу, щоб ці емоції були зароблені і перевірені кимось, хто не дуже добре з цим знайомий.

Гедленд таким чином певною мірою хотіла, щоб її шоу мало певну «оригінальність» на кшталт Джорджа Лукас. Коли він вперше створював «Зоряні війни». Можливо вона також хотіла вберегти себе й від повторюваності за яку критикували трилогію від Disney.

Щодо сценаристки, яка ніколи не бачила «Зоряні війни», то Гедленд розповіла, що вона вперше переглянула усе лише цього Різдва:

Це було дуже смішно, тому що вона нарешті подивилася оригінальну трилогію на те Різдво. Вона дивилася і приквели, але продовжувала писати мені (про оригінальну трилогію) і казала: «Люк і Вейдер — це...» Всі ці речі, які ми знали завжди, виносили їй мозок. Вона була така: «Люк і Лея — брат і сестра!? Що за хрінь!?» Вона писала мені всі ці речі, а я просто думала, що це так смішно. Тож вона навчалася, щоб бути в кімнаті, але було дуже весело мати таку людину, як вона, яка допомагала співпрацювати.

Нагадаємо, що прем’єра перших двох епізодів The Acolyte відбудеться уже 4 червня на Disney+. Нове шоу буде першим (якщо не брати до уваги дитячий мультсеріал Star Wars: Young Jedi Adventures), яке має познайомити глядачів з епохою Високої Республіки — часу, що передував подіям відомим нам із фільмів кіносаги.

Події The Acolyte розгорнуться рівно за 100 років до подій першого епізоду «Прихована загроза». Оскільки сюжет серіалу розгорнеться наприкінці епохи Високої Республіки, то у ньому ми побачимо епоху розквіту джедаїв, яка поступово дала місце відродженню ситхів.

Додамо, що дізнатися про місце The Acolyte у всесвіті «Зоряних війн» ви можете у нашому великому гайді.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...