Реклама

🎬 Сідні Свіні не шкодує про участь у фільмі «Мадам Павутина»

Čytaty latynkoju
🎬  Сідні Свіні не шкодує про участь у фільмі «Мадам Павутина»
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🎬 Сідні Свіні не шкодує про участь у фільмі «Мадам Павутина»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Акторка Сідні Свіні знову прокоментувала касовий провал «Мадам Павутини» та натякнула, що не шкодує про участь у фільмі.

Зірка серіалу «Ейфорія» зазначила, що їй байдуже на «негатив» навколо стрічки й вона просто «виконує свою роботу».

Мене просто найняли на роль актриси, тож я просто взяла участь у тому, що мало статися.

Сідні Свіні

На відміну від своїх колег по фільму, Свіні лише раз пожартувала над «Мадам Павутиною». В ефірі SNL вона представилася глядачам як акторка, яку можна побачити у «Ейфорії» або у «Люблю тебе ненавидіти», але «ніхто точно не бачив її у «Мадам Павутина».

Останнім часом акторок стрічки увесь час питають їх думки, щодо провалу фільму від Sony та Marvel. Нагадаємо, «Мадам Павутина» зібрала загально $51,5 млн, що значно менше за заявлений бюджет у $80 млн. І колеги Свіні охоче коментують провал фільму.

Так, раніше виконавиця головної ролі Дакота Джонсон розповіла, що ніколи не зніметься у фільмі, подібному до «Мадам Павутина». Акторка також відзначила, що загалом розуміє критику стрічки, до того ж її враження від роботи над ним у процесі сильно змінилися.

Нагадаємо, що критики також дуже негативно зустріли фільм «Мадам Павутина». Фільм схарактеризували як «пародію на фільми про Людину-павука».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...