Реклама

🤨 Дейзі Рідлі розповіла про брак роботи після дев'ятого епізоду «Зоряних війн» та свій сольний фільм у франшизі

Čytaty latynkoju
🤨 Дейзі Рідлі розповіла про брак роботи після дев'ятого епізоду «Зоряних війн» та свій сольний фільм у франшизі
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🤨 Дейзі Рідлі розповіла про брак роботи після дев'ятого епізоду «Зоряних війн» та свій сольний фільм у франшизі
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Попри те, що «Зоряні війни» це велика та популярна франшиза, акторка Дейзі Рідлі розповіла про те, що після ролі Рей у трилогії сиквелів її кар’єра дещо застопорилася.

Як передає Variety її слова після виходу дев’ятого епізоду саги «Скайвокер. Сходження», вона мала не надто багато пропозицій для подальшої роботи.

Пропозицій надходило не так вже й багато. Не те, щоб зовсім не було... Пам'ятаю, як я закінчила і подумала: «О, тут тихо і дивно».

Рідлі також розповіла, що лише після третього фільму у неї з’явилося відчуття того, що вона є головною героїнею нової трилогії і що загалом як акторка вона цього заслуговує:

Чесно кажучи, мені знадобився третій фільм, щоб відчути: «Гаразд, я в порядку. Я заслуговую бути тут».

Водночас акторка додає, що після того, як кіноіндустрія відносно зумілf вийти з пандемії ковіду з роботою для неї все стало набагато легше. Як мінімум вона уже готується до зйомок сольного фільму про Рей у «Зоряних війнах».

Раніше акторка говорила, що сценарій стрічки «до біса крутий», але тепер відзначає, що він не готовий і вона знає лише певні дрібнички стосовно фільму. Як мінімум вона додала, що у Рей немає дітей оскільки вона Джедай.

Нагадаємо, що зрежисувати фільм про Рей має Шармін Обаїд-Чина, яка має два «Оскари» за свої документальні стрічки, а також була режисеркою двох епізодів «Міз Марвел». Раніше Рідлі розповідала, що Обаїд-Чина є одним з факторів, чому вона готова одразу взятися за фільм:

Я з радістю візьмуся за цю роботу, але не тому, що Шармін жінка. Її документальні фільми дивовижні. Її ідея для сюжету до біса крута. Без спойлерів, але вона дала мені короткий опис всієї історії. Якби вона не була дивовижною, я б сказала: «Гаразд, подзвони мені через п'ять років». Але вона того варта.

Також раніше Дейзі Рідлі розповіла, що її «засмучує» реакція на 9-й епізод «Зоряних війн», але це не змінює її власні враження.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...