Реклама

🙃 Дейзі Рідлі «засмучує» реакція на 9-й епізод «Зоряних війн», але це не змінює її власні враження

Čytaty latynkoju
🙃 Дейзі Рідлі «засмучує» реакція на 9-й епізод «Зоряних війн», але це не змінює її власні враження
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🙃 Дейзі Рідлі «засмучує» реакція на 9-й епізод «Зоряних війн», але це не змінює її власні враження
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Дейзі Рідлі після останньої інформації про те, що повернеться у до своєї ролі Рей Скайвокер у новому сольному фільмі не припиняє роздавати чисельні інтерв’ю у яких всіляко відзначає свій час у «Зоряних війнах».

Цього разу в рамках подкасту Happy Sad Confused розповіла, що їй сумне через те, що фанатам не дуже сподобалися два останні епізоди саги.

Я думаю, що це все ще засмучує. Тому що ви не хочете, щоб люди відчували, що ви не служили тому, чим вони захоплюються. Перший випадок з Раяном (Джонсоном) викликав багато розбіжностей. Здавалося, що перший (епізод) був достатнім — всі відреагували однаково. А потім один Раяна, дуже суперечливий. А потім останній, дуже суперечливий.

Таким чином Дейзі Рідлі визнає, що фанати не надто тепло сприймають восьмий та дев’ятий епізоди «Зоряних війн». Водночас вона додає, що це загалом не вплинуло на її власне сприйняття свого досвіду участі у сазі.

Відзначимо, що наразі планується, що стрічка про Рей Скайвокер вийде у 2026 році. Раніше Дейзі Рідлі назвала історію цього фільму «до біса крутою».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...