Реклама

📈 Попри критику «Аватар: Останній захисник» потужно стартував на Netflix і творці готуються до розширення екранізації

Čytaty latynkoju
📈 Попри критику «Аватар: Останній захисник» потужно стартував на Netflix і творці готуються до розширення екранізації
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 📈 Попри критику «Аватар: Останній захисник» потужно стартував на Netflix і творці готуються до розширення екранізації
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У Netflix поділилися першими успіхами своєї серіальної адаптації мультсеріалу «Аватар: Останній захисник». Згідно з оприлюдненими даними шоу стало хітом минулого вікенду на стримінгу і загалом одним з найуспішніших релізів на сервісі.

Попри те, що критики та глядачі доволі прохолодно зустріли серіал, йому вдалося все-таки привернути до себе достатньо глядачів. Deadline повідомляє, що лише за перший тиждень «Аватар: Останній захисник» отримав 21.2 млн переглядів і за словами Netflix увійшов до десятки найпопулярніших шоу компанії у 92 країнах.

Відзначається, що серіалу вдалося обійти з цим результатом іншу екранізацію аніме від Netflix — One Piece. У перший тиждень «піратське» шоу зуміло зібрати 19.3 млн переглядів.

У коментарі для Deadline виконавчий продюсер та режисер серіалу Джаббар Раісані розповів, що після такого старту його команда очікує на продовження серіалу на другий сезон. Водночас він відзначив, що вони також готові вчитися на помилках та розвинути історію набагато краще беручи за основу оригінальний мультсеріал.

Нагадаємо, що раніше актор серіалу «Аватар: Останній захисник» розповів, що вважав, що пройшов кастинг до фільму Джеймса Кемерона.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...