Реклама

🌚 Актор серіалу «Аватар: Останній захисник» вважав, що пройшов кастинг до фільму Джеймса Кемерона

Čytaty latynkoju
🌚 Актор серіалу «Аватар: Останній захисник» вважав, що пройшов кастинг до фільму Джеймса Кемерона
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🌚 Актор серіалу «Аватар: Останній захисник» вважав, що пройшов кастинг до фільму Джеймса Кемерона
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Один з акторів серіальної адаптації від Netflix мультсеріалу «Аватар: Останній захисник» розповів, що спершу думав, що він пройшов кастинг на роль до фільму Джеймса Кемерона «Аватар».

Кен Люн, що виконав роль командира Чжао, вважав, що він буде не магом вогню, а величезним «синім аватаром».

Я взагалі не знав оригіналу. Можливо, це вікова особливість, але я не знав про це. Перш за все, на прослуховуванні не було відомо, що це для «Аватара», воно було замасковане під інший проект. І коли я вперше почув, що це для «Аватара», я подумав, що буду синім.

Актор відзначив, що такий кастинг був навіть на користь, адже він не відчував жодного тиску зо огляду на потребу досліджувати свого персонажа.

Озираючись назад, мені подобається, що я прийшов з порожніми руками. Тому що, коли у вас є ідеї, ви можете дещо спотворити чистий процес. Коли ти приходиш з чистим аркушем паперу, в ньому з'являються речі, які впливають на твою гру так, як це могло б не відбутися, якби ти прийшов з упередженими ідеями чи планами. Тож я був вдячний за це.

Нагадаємо, що прем’єра серіалу відбулася 22 лютого на Netflix і критики та глядачі загалом залишилися не надто задоволені екранізацією.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...