Реклама

🤔 «Аватар: Останній захисник» — що кажуть критики та перші глядачі про серіал від Netflix

Čytaty latynkoju
🤔 «Аватар: Останній захисник» — що кажуть критики та перші глядачі про серіал від Netflix
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🤔 «Аватар: Останній захисник» — що кажуть критики та перші глядачі про серіал від Netflix
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

На Netflix уже вийшов серіал «Аватар: Останній захисник», який є адаптацією однойменного мультсеріалу від Nickelodeon. Перший сезон отримав вісім епізодів у якому нам спробували адаптувати 20 серій анімаційного серіалу.

Наразі ж, якщо ви ще не встигли переглянути шоу, можна дізнатися, що кажуть критики та перші глядачі про серіал.

На Rotten Tomatoes серіал отримав має рейтинг 59% на основі рецензій критиків та 74% від глядачів. На IMDb наразі рейтинг серіалу становить 7.7 бала з 10. На порталі Metacritic «Аватар» від Netflix має 56/100 від критиків та 7.0 бала з 10 від глядачів.

Щодо вердикту кінокритиків, то вони відзначають, що це загалом доволі насичений екшном серіал, який зуміє розважити глядача. Однак також помітно, що вісім епізодів для адаптації історії першого сезону мультсеріалу мало і відповідно ми отримали доволі поспішну оповідь, що призводить до загалом незграбного наративу.

Також відзначають доволі низьку якість спецефектів, адже іноді замість мінімального занурення до світу «Аватара» глядача наче занурюють до студії. Оглядачі відзначають, що іноді можна відчути наче ви дивитеся на посередню акторську гру на фоні зеленого екрана.

Загалом шоу може розчарувати фанатів оригінального мультсеріалу та лише закріпити їхню любов за ним та скоріше нагадати про те, що краще передивитися його.

У New York Times про серіал відзначають:

«Аватар» так відчайдушно намагається переробити свої історії, що від цього часто страждає темп; пригоди стають занадто заплутаними, а дії настільки нагромаджуються, що легко втратити орієнтир і відчуття нагальності якоїсь однієї сюжетної лінії.

У Variety своєю чергою додають:

Погана акторська гра і деякі діалоги, схожі наче на Disney Chanel, перетворюють те, що могло б бути гучною епічною пригодою, на скімлячий тупіт.

Щодо відгуків глядачів тут все доволі відносно. Загалом вони теж сходяться на думці, що це точно не рівень оригінального шоу. Комусь перегляд приніс задоволення, хтось навпаки відзначає, що з серіалу прибрали усе те за що люди полюбили «Аватара»:

Мені здається, що найкраще, як я можу описати серіал, це те, що його намагалися зробити більш дорослим, зробивши його більш кривавим, а деталі більш жахливими, прибравши при цьому те, за що дорослі полюбили серіал: важкі сюжети, всеохопні теми, багатовимірні персонажі, декорації та костюми, дивовижний гумор і стосунки, а також круті бійки.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...