Реклама

🤔 Мета серіалу The Acolyte «вшанувати етос «Зоряних війн та ідеї навколо Сили» — Амандла Стенберг

Čytaty latynkoju
🤔 Мета серіалу The Acolyte «вшанувати етос «Зоряних війн та ідеї навколо Сили» — Амандла Стенберг
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🤔 Мета серіалу The Acolyte «вшанувати етос «Зоряних війн та ідеї навколо Сили» — Амандла Стенберг
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Амандла Стенберг, виконавиця однієї з головних ролей у серіалі The Acolyte, розповіла про головну ідею нового шоу у всесвіті «Зоряних війн».

Хоча акторка й не має права щось розповідати про сюжет шоу з огляду на договір про нерозголошення, вона все одна дала зрозуміти, що нас очікує в The Acolyte. Нагадаємо, що події серіалу розгорнуться за 100 років до подій зображений у першому епізоді «Зоряних війн».

За словами акторки на нас очікує наступна історія:

У контексті всесвіту «Зоряних війн» це час великого миру, теоретично. Це також час інституцій, і це час, коли уявлення про Силу є дуже суворими. І я думаю, що ми намагаємося дослідити в рамках нашого шоу, коли інституція має особливу концепцію того, як можна використовувати силу... Ми намагаємося надати багато різних точок зору і відповідей на це питання. Ідея полягає в тому, щоб вшанувати етос «Зоряних воєн» та ідеї навколо Сили, а також кинути їм виклик, сподіваюся, гармонійно.

Тобто варто очікувати на історію, що зобразить нам час розквіту Ордену джедаїв напередодні подій, які призвели до його занепаду.

Відзначимо, що The Acolyte буде першим серіал (якщо не брати до уваги дитячий мультсеріал Star Wars: Young Jedi Adventures), який має познайомити глядачів з епохою Високої Республіки — часу, що передував подіям відомим нам із фільмів кіносаги.

Наразі офіційно невідомо, коли відбудеться прем’єра серіалу, Однак раніше з’явилися повідомлення, що це відбудеться уже влітку.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...