Реклама

👀 Серіал The Acolyte по «Зоряних війнах» може вийти уже 5 червня

Čytaty latynkoju
👀 Серіал The Acolyte по «Зоряних війнах» може вийти уже 5 червня
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 👀 Серіал The Acolyte по «Зоряних війнах» може вийти уже 5 червня
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Видання Collider поділилося черговою інформацією стосовно релізу серіалу The Acolyte. Який буде частиною франшизи «Зоряні війни».

Раніше повідомлялося, що на прем’єру шоу варто очікувати влітку і тепер у виданні навіть називають конкретну дату релізу.

У Collider відзначають, що The Acolyte може вийти на Disney+ уже 5 червня. Видання відзначає, що представники Disney наразі цю інформацію не спростували та не підтвердили.

Можна припустити, що офіційний анонс щодо прем’єри серіалу та багатьох інших проєктів по «Зоряних війнах» варто очікувати у травні на честь Дня Зоряних війн.

Щодо The Acolyte, що це буде перший серіал (якщо не брати до уваги дитячий мультсеріал Star Wars: Young Jedi Adventures), який має познайомити глядачів з епохою Високої Республіки — часу, що передував подіям відомим нам із фільмів кіносаги.

Постер епохи Високої Республіки

Події The Acolyte розгорнуться рівно за 100 років до подій першого епізоду «Прихована загроза». Оскільки сюжет серіалу розгорнеться наприкінці епохи Високої Республіки, то у ньому нам варто очікувати на те, що саме там ми побачимо, як епоха розквіту джедаї поступово дала місце відродженню ситхів.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...