Реклама

🤔 Крістофер Нолан нарешті зрозумів найцитованішу репліку з «Темного лицаря», яку написав його брат

Čytaty latynkoju
wall.alphacoders.com
🤔 Крістофер Нолан нарешті зрозумів найцитованішу репліку з «Темного лицаря», яку написав його брат
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🤔 Крістофер Нолан нарешті зрозумів найцитованішу репліку з «Темного лицаря», яку написав його брат
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Крістофер Нолан розповів, що з роками нарешті зрозумів одну з найцитованіших та певною мірою загадкових реплік зі свого фільму «Темний лицар», що вийшов у 2008 році.

Режисер розповів, що він йому не дає спокою рядок: «Ти або помреш героєм, або проживеш достатньо довго, щоб побачити, як станеш лиходієм».

Нолан у інтерв’ю для Deadline відреагував на популярність цієї цитати та відзначив, що її авторство належить його брату Джонатану (одному із сценаристів стрічки) і він сам на початку зовсім не розумів її значення

Мені не дає спокою рядок з «Темного лицаря», і він мені не дає спокою, бо я його не писав. Її написав мій брат (Джонатан). Це вбиває мене, тому що цей рядок викликає найбільший резонанс. А тоді я його навіть не розумів.

Однак як відзначає режисер він лише з часом зумів зрозуміти, що саме цією фразою хотів передати його брат, яку у фільмі промовляє Гарві Дент:

Я прочитав це в його чернетці і подумав: «Гаразд, я залишу це там, але я не дуже розумію, що це означає. Це справді так? А потім, з роками, відколи вийшов цей фільм, це здається все більш правдивим і правдивим. У цій історії все саме так. Побудуй їх, зруйнуй їх. Це те, як ми ставимося до людей.

Нагадаємо, що «Темний лицар» є другим фільмом Нолана у його трилогії про Бетмена, у якому головну роль виконав Крістіан Бейл. Водночас саме ця стрічка стала однією з останніх та найпопулярніших у кар’єрі Гіта Леджера, який за свою роль Джокера отримав посмертну премію «Оскар».

Раніше Крістофер Нолан розповів, що вважає одним з кращих кастингових рішень в історії вибір Роберта Дауні-мл. на ролі Залізної людини.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...