Реклама

😎 Крістофер Нолан вважає одним з кращих кастів в історії Роберта Дауні-мл. у ролі Залізної людини

Čytaty latynkoju
wallpapergod.com
😎 Крістофер Нолан вважає одним з кращих кастів в історії Роберта Дауні-мл. у ролі Залізної людини
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 😎 Крістофер Нолан вважає одним з кращих кастів в історії Роберта Дауні-мл. у ролі Залізної людини
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Крістофер Нолан під час вечірнього шоу Стівена Колбера відзначив, що вважає обрання на роль Тоні Старка/Залізної людини актора Роберта Дауні-мл. одним з найкращих кастингових рішень в історії.

Режисер, який працював з актором над стрічкою «Оппенгеймер» розповів, що довгий час хотів залучити його до своїх стрічок через його «харизму».

З усіма, з ким ти працюєш, з акторами... ти шукаєш якогось зв'язку емоційного, емпатійного. Ти шукаєш якоїсь щедрості. У нього неймовірна щедрість духу. Це означає, що коли він грає в сцені з іншими людьми, він переконується, що всі вони роблять все можливе, що всі вони здатні внести свій вклад. Він допомагає їм прояснити ці емоційні зв'язки.

Нолан додав, що це саме те, що захоплює його в грі Дауні-мл. та після цього відзначив:

І він має таку харизму, як Тоні Старк. Його роль Залізної людини — одне з найбільш впливових кастингових рішень, яке коли-небудь приймалося в історії кінобізнесу. Я хотів дати йому можливість загубитися в ролі, загубитися в іншій людині так, як люблять великі актори.

Видається, що Нолану вдалося розкрити Дауні-мл., адже актора за його роль у «Оппенгеймері» номінували на «Оскар» у категорії «Найкраща чоловіча роль другого плану».

Раніше Роберт Дауні-мл. назвав роль Залізної людини однією зі своїх найкращих акторських робіт.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...