Реклама

🏌️‍♂️ Педро Паскаль про другий сезон «Останніх з нас»: «Зйомки проходять чудово»

Čytaty latynkoju
🏌️‍♂️ Педро Паскаль про другий сезон «Останніх з нас»:  «Зйомки проходять чудово»
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🏌️‍♂️ Педро Паскаль про другий сезон «Останніх з нас»: «Зйомки проходять чудово»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Педро Паскаль поділився деякими деталями стосовно зйомок другого сезону екранізації гри The Last of Us.

Виробництво продовження лише нещодавно розпочалося і відповідно залучення Паскаля наразі, мабуть, найактивніше. У своєму інтерв’ю для Deadline після SAG Awards 2024, де він отримав відзнаку за роль Джоела Міллера, актор розповів, як проходить процес зйомок:

Зйомки проходять чудово. Вражає те, з якою зосередженістю та самовіддачею всі працюють над другим сезоном. Це неймовірно — повернутися додому з ними і творчо працювати, і всі, вся наша команда, працюють так важко, як я навіть не міг собі уявити, навіть важче, ніж у першому сезоні, що було майже неможливо. Це дуже надихає і неймовірно, і це (нагорода, яку отримав актор) завдяки їм.

Нагадаємо, що другий сезон «Останніх з нас» буде заснований на сюжеті The Last of Us Part 2, хоча невідомо, чи другий сезон повністю адаптує гру, чи лише частково і ми отримаємо продовження у вигляді наступних сезонів. Відомо, що Белла Рамзі та Педро Паскаль повернуться до своїх ролей Еллі та Джоела.

Також стало відомо, що роль Еббі дісталась Кейтлін Девер, яка раніше уже мала досвід співпраці з розробниками гри, Naughty Dog. Окрім цього зірка серіалу «Сварка» Янґ Мазіно зіграє Джессі. Водночас акторка та співачка Ізабела Мерсед отримала роль Діни.

Додамо, що реліз другого сезону «Останніх з нас» варто очікувати у 2025 році.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...