Реклама

🧐 Ізабела Мерсед отримала роль Діни у серіалі «Останні з нас»

Čytaty latynkoju
🧐 Ізабела Мерсед отримала роль Діни у серіалі «Останні з нас»
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🧐 Ізабела Мерсед отримала роль Діни у серіалі «Останні з нас»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Творці серіалу «Останні з нас» продовжують анонсувати нових акторів, які з’являться у другому сезоні. Цього раз нам повідомили кому дісталась роль Діни партнерки Еллі, яка є одним з ключових персонажів у грі The Last of Us Part 2.

Діна у грі

Шоуранери серіалу Крейг Мезін та Ніл Дракман описують Діну як «вільну духом, чия відданість Еллі буде випробувана жорстокістю світу, в якому вони живуть». Вони вважають, що цю роль гідно зможе виконати акторка та співачка Ізабела Мерсед («Трансформери: Останній лицар», «Мадам Павутина»).

Діна — тепла, блискуча, дика, смішна, моральна, небезпечна і миттєво закохує в себе. Можна вічно шукати актора, який би з легкістю втілював усе це, а можна одразу знайти Ізабелу Мерсед. Ми дуже пишаємося тим, що вона приєдналася до нашої сім'ї.

Крейг Мезін та Ніл Дракман

Ізабела Мерсед. wikimedia.org

Нагадаємо, що другий сезон «Останніх з нас» буде заснований на сюжеті The Last of Us Part 2, хоча невідомо, чи другий сезон повністю адаптує гру, чи лише частково і ми отримаємо продовження у вигляді наступних сезонів. Відомо, що Белла Рамзі та Педро Паскаль повернуться до своїх ролей Еллі та Джоела.

Також напередодні стало відомо, що роль Еббі дісталась Кейтлін Девер, яка раніше уже мала досвід співпраці з розробниками гри, Naughty Dog. Окрім цього зірка серіалу «Сварка» Янґ Мазіно зіграє Джессі.

Додамо, що зйомки другого сезону «Останніх з нас» мають розпочатися уже в лютому, а реліз уже варто очікувати у 2025 році.

Напередодні також Нік Офферман натякнув на спінофф «Останніх з нас» про Білла і Френка.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...