Реклама

🎬 Емма Стоун може з'явитися у новому фільмі Йоргоса Лантімоса

Čytaty latynkoju
🎬 Емма Стоун може з'явитися у новому фільмі Йоргоса Лантімоса
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🎬 Емма Стоун може з'явитися у новому фільмі Йоргоса Лантімоса
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Раніше повідомлялося, що Йоргос Лантімос знімає ремейк корейської науково-фантастичної чорної комедії Save The Green Planet. Тепер стало відомо, що у ньому може зіграти Емма Стоун.

Варто зазначити, що акторка зараз отримала премію BAFTA та номінацію на «Оскар» за попередню співпрацю з режисером у фільмі «Бідолашні створіння». Загалом фільм номінували на 11 премій «Оскар».

Як повідомляє Variety, Стоун, найімовірніше, зіграє роль другого плану. Зйомки нової стрічки розпочнуться влітку у Великій Британії. Загалом, проєкт стане шостою спільною роботою для режисера та акторки.

Оригінальний фільм Save The Green Planet вийшов у 2003 році та отримав багато відзнак на азійських кінофестивалях також відзначено було стрічку й на заходах у Брюсселі, Буенос Айресі тощо. Стрічка розповідає про розчарованого молодого чоловіка, який захоплює і катує бізнесмена, що, на його думку, є частиною інопланетного вторгнення. Між викрадачем, його відданою дівчиною, бізнесменом і приватним детективом розгортається битва інтелектів.

Раніше ми розповідали, що наступним фільмом Йоргоса Лантімоса буде ремейк корейської науково-фантастичної чорної комедії.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...