Реклама

👀 Наступним фільмом Йоргоса Лантімоса буде ремейк корейської науково-фантастичної чорної комедії

Čytaty latynkoju
wallpapercave.com
👀 Наступним фільмом Йоргоса Лантімоса буде ремейк корейської науково-фантастичної чорної комедії
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 👀 Наступним фільмом Йоргоса Лантімоса буде ремейк корейської науково-фантастичної чорної комедії
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

За повідомленням Variety наступним фільмом Йоргоса Лантімоса буде ремейк корейської науково-фантастичної чорної комедії.

Видання відзначає, що режисер, який зараз знаходиться на хвилі популярності після свого фільму «Бідолашні створіння» з Еммою Стоун візьметься за ремейк південнокорейської стрічки 2003 року Save the Green Planet!.

Відзначається, що очікується, що зйомки фільму мають розпочатися уже цього літа. Також у Variety відзначають, що режисерське крісло для Лантімосу у цьому фільмі доволі вдалий вибір.

Довгоочікуваний проєкт, який, здається, є ідеальним механізмом для Лантімоса, адже це ексцентрична чорна комедія про розчарованого молодого чоловіка, який захоплює і катує бізнесмена, який, на його думку, є частиною інопланетного вторгнення. Між викрадачем, його відданою дівчиною, бізнесменом і приватним детективом розгортається битва розумів.

Відзначимо, що оригінальний фільм вийшов у 2003 році та отримав багато відзнак на азійських кінофестивалях також відзначено було стрічку й на заходах у Брюселі, Буенос Айресі та ін.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...