Реклама

🎬 Sony придбала майбутній фільм з Марго Роббі та Коліном Фарреллом

Čytaty latynkoju
🎬 Sony придбала майбутній фільм з Марго Роббі та Коліном Фарреллом
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🎬 Sony придбала майбутній фільм з Марго Роббі та Коліном Фарреллом
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Sony Pictures придбала права на прокат фільму A Big Bold Beautiful Journey із Марго Роббі та Коліном Фарреллом у головних ролях.

Нагадаємо, фільм зніматиме режисер Когонада, а сценаристом майбутньої стрічки виступить Сет Рейс, який написав сценарій до фільму жахів «Меню».

Варто зазначити, що деталі сюжету A Big Bold Beautiful Journey наразі не розголошуються — відомо лише, що зйомки пройдуть цієї весни в США. Фільм описують як вигадливу історію про двох незнайомців і неймовірну подорож, яка їх поєднує.

Керівник Sony Pictures Том Ротман зазначив, що глядачі потребують оригінальних фільмів, а A Big Bold Beautiful Journey буде саме таким проєктом.

Кожного разу, коли ти читаєш настільки особливий і оригінальний сценарій, що перелітаєш на останню сторінку, ти натхненний і піднесений. Це райський проєкт. Ми вважаємо, що аудиторія відчайдушно потребує оригінальності, і ми відчуваємо честь і вдячність усім, хто брав участь у цьому».

Том Ротман

Варто зазначити, що A Big Bold Beautiful Journey буде першим фільмом Роббі після «Барбі», яка зібрала в прокаті понад 1 млрд доларів.

Раніше ми розповідали, що Роберт Дауні-молодший вважає, що Марго Роббі не отримує належної відзнаки за «Барбі».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...