Реклама

🤨 Роберт Дауні-мол. вважає, що Марго Роббі не отримує належної відзнаки за «Барбі»

Čytaty latynkoju
🤨 Роберт Дауні-мол. вважає, що Марго Роббі не отримує належної відзнаки за «Барбі»
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🤨 Роберт Дауні-мол. вважає, що Марго Роббі не отримує належної відзнаки за «Барбі»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Роберт Дауні-мол., який отрмав цього року номінацію на «Оскар» за «Найкращу роль другого плану» звернув увагу на те, що акторка Марго Роббі не отримує достатньо уваги за «Барбі».

Актор відзначив, колег Роббі по фільму, до прикладу Америку Ферреру, яка отримала номінацію на «Оскар», але водночас додав, що виконавиця головної ролі не отримала достатньої уваги на яку заслуговує. Як передає слова актора Variety:

На мою думку, Марго Роббі не отримує достатньої уваги. Америка (Феррера) має цю дивовижну промову. І, до речі, вона влучно її виголошує! Я дивлюся на неї і думаю: «Ого, це було справді важко. Це як п'єса на одну дію. Весь фільм тримається на ній». Але коли сцена переходить на Роббі, яка так активно слухає, я розумію, що Ґрета справді на щось натякає.

Дауні-мол. також додав, що іноді акторська гра це не довгі емоційні промови, чи масштабні перевтілення — іноді це просто одна влучна емоція.

Це не перестає мене вражати і нагадувати, як мало потрібно робити, щоб бути ефективним. Лише найпростіша версія вираження, ось чого хоче камера. Чим ближче камера наближається, тим більше вона цього хоче. Знову і знову ми бачимо, що це надзвичайно ефективно.

Нагадаємо, що напередодні було оголошено номінантів на цьогорічну премію «Оскар» і у головних категоріях відсутня режисерка «Барбі», Ґрета Ґервіґ та Марго Роббі, яка зіграла головну героїню. Це викликало певне обурення і до прикладу Раян Ґослінґ випустив звернення у якому відзначив роль Ґервіґ та Роббі в успіху стрічки.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...