Реклама

💸 Касовий тиждень: Боб Марлі обходить «Мадам Павутину», а «Арґайл» навіть не думає окупитися

Čytaty latynkoju
💸 Касовий тиждень: Боб Марлі обходить «Мадам Павутину», а «Арґайл» навіть не думає окупитися
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 💸 Касовий тиждень: Боб Марлі обходить «Мадам Павутину», а «Арґайл» навіть не думає окупитися
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Минулий тиждень зумів потішити кіноманів новими прем’єрами, які загалом не надто тепло були зустріті критиками. Водночас деякі фільми припали до вподоби глядачам.

Найуспішнішим фільмом минулого тижня став байопік «Боб Марлі: Одне кохання», якому вдалося зібрати $80 млн у прокаті за перші дні. Виробництво стрічки коштувало $70 млн і щоб окупитися їй варто не втрачати свою позитивну динаміку.

Варто додати, що стрічку на надто тепло прийняли критик, але бачимо, що глядачам вони припала до смаку. До прикладу на Rotten Tomatoes рейтинг стрічки від критиків становить 43%, а від глядачів 93%.

У Paramount, яка займається дистрибуцією стрічки відзначили, що збори «Боба Марлі: Одне кохання» загалом перевершили очікування і сподіваються й надалі на позитивні результати.

Водночас інша прем’єра минулого тижня не припала до душі як критикам, так і глядачам. «Мадам Павутина» виробництво, якої обійшлося у $80 млн зуміла зібрати за перший тиждень у прокаті $51,5 млн.

Такий результат для Sony з огляду на відгуки на фільм ще можна вважати не надто трагічним.

Варто також згадати й про результати стрічки Меттью Вона, яка й надалі ще впевненіше прямує до звання касового провалу. «Арґайл» виробництво якого обійшлося у $200 млн зумів зібрати з початку свого прокату 1 лютого лише $76 млн. Варто відзначити, що стрічці, щоб «відбити» витрачені кошти на виробництво варто заробити $500 млн зборів.

Загалом можна говорити про те, що лютий, як і січень підтверджують свою славу не найрезультативніших місяців для релізу фільмів та їхнього прокату.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...