Реклама

🥴 Відомого автора манґи «воскресили» за допомогою діпфейку задля реклами

Čytaty latynkoju
Crachyroll
🥴 Відомого автора манґи «воскресили» за допомогою діпфейку задля реклами
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🥴 Відомого автора манґи «воскресили» за допомогою діпфейку задля реклами
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Легендарний японський художник Мацумото Лейджі помер лише рік тому, проте це не завадило його нащадкам випустити рекламу, в якій манґаку рекламує свої старі проєкти.

У понеділок, 12 лютого, японський телеканал Real Sound опублікував рекламне відео про майбутню документалку, присвячену 50-річчю творам художника.

В рекламі зображена відома акторка озвучення Масако Нодзава (голос Сон Ґоку з серії аніме Dragon Ball) за своєю роботою. Раптово Нодзаву перериває поява Мацумото на екрані — він питає, як в неї справи, а потім каже, що він «на шляху до місця, де його торкнеться коло часу». Разом з тим цифровий Мацумото не забуває прорекламувати й майбутній документальний фільм про себе.

Як виглядає відверто химерна реклама — дивіться нижче:

Варто зазначити, що Мацумото Лейджі відомий своїми творами у жанрі космоопери: «Космічний крейсер Ямато», «Галактичний експрес 999», «Капітан Харлок» тощо. Мацумото дуже сильно повпливав на тему космосу в аніме — зокрема, творці «Ковбоя Бібопа» не приховують, що черпали натхнення з його творів.

Також варто зазначити, що творця не було б й всього візуального стилю другого альбому Daft Punk — Discovery. Й цього разу французький дует не надихався, а саме співпрацював з Мацумото.

Автор помер у лютому 2023 року у віці 85 років.

Раніше ми розповідали, що платформа X тимчасово припинила пошук Тейлор Свіфт через діпфейки зі співачкою.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...