Реклама

🙃 Джена Фішер та Анджела Кінсі хотіли б зробити фільм по «Офісу»

Čytaty latynkoju
🙃 Джена Фішер та Анджела Кінсі хотіли б зробити фільм по «Офісу»
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🙃 Джена Фішер та Анджела Кінсі хотіли б зробити фільм по «Офісу»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У той час, як Грег Деніелс готується до виробництва спіноффу серіалу «Офіс», одні з головних зірок шоу відзначають, що були б не проти від повнометражного продовження.

Акторки Джена Фішер та Анджела Кінсі нещодавно поділилися новим епізодом свого подкасту Office Ladies на який запросили Браяна Кренстона («Пуститися берега»), який свого часу був режисером одного епізоду серіалу (Work Bus у дев’ятому сезоні).

Під час розмови він поцікавився чи хотіли вони б повернутися до «офісу»:

Припустімо, що серіалу-перезапуску не буде, але що, якби був фільм? Щось таке, де ми могли б побачити, де ці люди. Ці люди з усього акторського складу, які нам цікаві. Наприкінці нам стало цікаво, куди вони поділися? Що з ними сталося?

Фішер, яка зіграла Пем Бізлі в серіалі, що виходив впродовж 2005-2013 рр. відповіла, що не проти повернутися. Однак додала, що лише за тієї умови, якщо «Грег напише його, і він відповідатиме за нього». Лише у цьому випадку вона скаже «так». Додамо, що Грег Деніелс був шоуранером «Офісу».

Зі свого боку Анджела Кінсі, відзначила, що теж готова знятися у фільмі, якщо такий буде. Вона «б зробила це для своїх дітей, тому що думаю, що вони вважатимуть, що це весело».

Нагадаємо, що раніше ми повідомляли, що шоуранер серіалу «Офіс» збирає сценаристів для обговорення продовження шоу. Хоча також напередодні відзначав, що не бачить сенсу робити перезапуск оригінальної історії. Однак він також додав, що він хотів би зробити продовження цього всесвіту, подібне до спіноффу «Мандалорець» по «Зоряних війнах».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...