Реклама

🤨 Шоуранер серіалу «Офіс» не зацікавлений у перезапуску, але має іншу ідею

Čytaty latynkoju
🤨 Шоуранер серіалу «Офіс» не зацікавлений у перезапуску, але має іншу ідею
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🤨 Шоуранер серіалу «Офіс» не зацікавлений у перезапуску, але має іншу ідею
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Останнім часом ми часто чуємо чутки про перезапуск «Офісу». Масла у вогонь нещодавно підлив і сам шоуранер серіалу, Грег Деніелс, коли не дав ствердної відповіді на те, чи очікувати на ребут.

Однак нарешті у своєму новому інтерв’ю для The Wrap він прояснив усю ситуацію та відзначив, що не зацікавлений у перезапуску «Офісу». Однак у нього все одно є ідея для своєрідного продовження.

Мені не подобається думати про щось як про перезапуск, розумієте, що я маю на увазі? Тому що я відчуваю, що ми закінчили цю історію красиво. Персонажі отримали завершення. Я б ніколи не хотів переробляти той самий серіал з іншим акторським складом, тому що я вважаю, що нам пощастило з акторами, найкращим акторським складом на телебаченні, який знімався в цьому серіалі. Тому поняття перезавантаження мене не цікавить.

Однак він також додав, що він хотів би зробити продовження цього всесвіту, подібне до спіноффу «Мандалорець» по «Зоряних війнах». Проте він не знає, який термін буде вдалим, щоб описати це:

Щось на кшталт того, що команда цих документалістів знімає документальний фільм на іншу тему. Я думаю, це може бути цікаво і креативно. Але я навіть не знаю, як би ви це назвали. Не знаю, чи це буде щось на кшталт сестринського шоу, чи щось подібне. Я не знаю, як це називається. Але мені не здається, що «перезавантаження» буде доречним терміном для цього.

Можливо на нас очікуватиме спінофф про паркуристів?

Нагадаємо, що серіал «Офіс» виходив з 2005 по 2013 рік та був знятий у вигляді мок’юментарі — типу фільму чи телевізійного шоу, в якому вигадані події представляються в документальному стилі для створення пародії.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...