Реклама

🌚 Раян Ґослінґ відреагував на відсутність номінацій на «Оскар» для Марго Роббі та Ґрети Ґервіґ за «Барбі»

Čytaty latynkoju
🌚 Раян Ґослінґ відреагував на відсутність номінацій на «Оскар» для Марго Роббі та Ґрети Ґервіґ за «Барбі»
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🌚 Раян Ґослінґ відреагував на відсутність номінацій на «Оскар» для Марго Роббі та Ґрети Ґервіґ за «Барбі»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Раян Ґослінґ поділився своєю заявою у якій поділився своїм розчаруванням, що Ґрета Ґервіґ та Марго Роббі не отримали номінацій на «Оскар» у своїх категоріях.

Нагадаємо, що напередодні стали відомі номінанти на премію «Оскар» 2024 року, і хоча й «Барбі» дісталось вісім номінацій, серед яких можливість отимати відзнаку за «Найкращий фільм», «Найкращу чоловічу роль другого плану» для Раяна Ґослінґа та «Найкращу жіночу роль другого плану» для Америки Феррери.

Водночас серед головних номінацій для режисерів та акторів не знайшлося місця для Марго Роббі та Ґрети Ґервіґ, що викликало розчарування у Раяна Ґослінґа.

Актор, що виконав роль Кена у «Барбі» відзначив, що для нього «надзвичайно велика честь” отримати власну номінацію. Водночас він також додав:

Але немає Кена без Барбі, і немає фільму про Барбі без Ґрети Ґервіґ і Марго Роббі, двох людей, які несуть найбільшу відповідальність за створення цього історичного, всесвітньо відомого фільму. Жодне визнання для когось не було б можливим без їхнього таланту, наполегливості та геніальності. Сказати, що я розчарований тим, що вони не номіновані у відповідних категоріях, було б применшенням.

Свою думку він розвинув далі словами про те, що їм обом вдалося «всупереч усьому, не маючи нічого, окрім пари бездушних, бідно одягнених і, на щастя, без паху ляльок» змусити глядачів сміятися, плакати та головне розчулити серця багатьох і створити історію. Саме тому «їхня робота повинна бути визнана разом з іншими дуже гідними номінантами».

Хоча також відзначимо, що загалом Марго Роббі та Ґрета Ґервіґ все-таки мають номінації на «Оскар», хоча звісно, що не у головних категоріях. Роббі номінована за фільм, як його продюсерка, а Ґервіґ разом із Ноа Баумбахом на «Найкращий адаптований сценарій» за «Барбі».

Нагадаємо, що церемонія нагородження премії «Оскар» відбудеться 10 березня.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...