Реклама

👀 «Арґайл» — критики не надто прихильні до нової стрічки Меттью Вона

Čytaty latynkoju
👀 «Арґайл» — критики не надто прихильні до нової стрічки Меттью Вона
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 👀 «Арґайл» — критики не надто прихильні до нової стрічки Меттью Вона
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Новий місяць розпочався з прем’єри стрічки «Арґайл» режисера Меттью Вона, однак в першу чергу її не надто прихильно зустріли критики.

Саме сьогодні, 1 лютого, в кінотеатрах виходить стрічка про загадкову письменницю Еллі Конвей, життя якої дещо змінюється, коли її нова книга виявляється занадто близькою до правди про деяких реальних шпигунів, які починають полювати на неї.

З трейлеру можна було зрозуміти, що фільм буде у притаманному для Меттью Вона дусі та дещо нагадує, його серію стрічко «Кінгсман».

Однак критики залишилися не надто вражені новинкою і нижче можете побачити загальну оцінку «Арґайла» на порталах Rotten Tomatoes, IMDb та Metacritic.

Загалом оглядачі відзначають, що це певна легка спроба Вона відтворити «Кінгсмана», однак у дещо іншій манері, яка видалась не надто вдалою. Критики звертають увагу на відсутність певної логіки у сюжеті та його нецікавості. Також відзначають поганий CGI. Звертають критики увагу також на те, що загальна ідея фільму, яка іноді проглядається могла б бути дійсно цікавою, однак видається наче усе було «швидко зшитим» та випущеним у прокат.

У The Hollywood Reporter про фільм пишуть:

Звісно, цілком можливо, що фільм знайде аудиторію, якій сподобається його безрадісна, криклива гра акторів, вимучені випадкові повороти сюжету та жахливо неякісний CGI. Але також існує велика ймовірність того, що глядачі покрутять носом, наче від свіжого сміття у сміттєвому баку.

У BBC про фільм зазначають:

Єдиний фірмовий знак Вона, якого бракує «Арґайлу» — це звичайна підліткова образливість режисера. Він прибрав увесь секс, кров і лайку, що може бути ознакою запізнілої зрілості, але через це «Арґайл» здається надто близьким до «Небезпечного побачення», «Фрілансера», «Загадкового вбивтсвва» та інших начебто бойовиків, начебто романтичних, начебто комедійних фільмів, що їх за останні кілька років висипали на стрімінгові сервіси. (...) З іншого боку, «Арґайл» виходить на екрани кінотеатрів, тож халтуру та похідність йому пробачити важче.

У Screen Rant відзначають, що «Арґайл» все-таки кращий за останній фільм Вона:

Зацікавленим варто подивитися «Арґайл», але не чекайте, що він буде таким же гарним, як «Kingsman: Таємна служба», хоча він, безумовно, кращий за «Кінгс Мен».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...