Реклама

🧐 «Дедпул 3» — з'явився перший офіційний синопсис стрічки

Čytaty latynkoju
🧐 «Дедпул 3» — з'явився перший офіційний синопсис стрічки
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🧐 «Дедпул 3» — з'явився перший офіційний синопсис стрічки
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Ще близько пів року залишилося де релізу єдиної повнометражної стрічки в рамках кіновсесвіту Marvel (MCU) у цьому році і зараз ми починаємо отримувати окрім витоків й перші офіційні деталі фільму.

Відомо, що перші два фільми про Дедпула виходили ще під егідою Fox, однак новий фільм уже стане частиною MCU та вийде у вдалий час та фазу цього кіновсесвіту який сконцентрований навколо ідеї мультивсесвіті. Саме це й стане головною родзинкою «Дедпула 3» з персонажем, який відомий своїм ламанням четвертої стіни з глядачем.

Наразі Marvel Studios Japan поділилась з нами першим офіційним та водночас коротеньким описом того, що нас очікує у новому фільмі. Логлайн нам говорить про те, що:

Цей довбаний безвідповідальний герой Дедпул змінить історію MCU з Росомахою!?

Загалом не багатослівний опис дає великий простір для уяви того, що ж можна очікувати у фільмі та на які камео можна сподіватися. До того ж звісно, що цікаво те, як саме та чи вдасться Дедпулу змінити хід історії кіновсесвіту Marvel, адже з огляду на останні невдачі це йому не завадило б.

Відзначимо, що напередодні завершилися зйомки «Дедпула 3» і Г’ю Джекман та Раян Рейнольдс поділились враженнями та подальшими планами.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...