Реклама

🙃 Г'ю Джекман та Раян Рейнольдс поділились враженнями від завершення зйомок «Дедпула 3»

Čytaty latynkoju
🙃 Г'ю Джекман та Раян Рейнольдс поділились враженнями від завершення зйомок «Дедпула 3»
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🙃 Г'ю Джекман та Раян Рейнольдс поділились враженнями від завершення зйомок «Дедпула 3»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Зйомки фільму «Дедпул 3» офіційно завершено і головні актори фільму на честь цього вирішили поділитися своїми враженнями від знімального процесу.

Першим відзначив кінець зйомок виконавець головної ролі Раян Рейнольдс, який написав, що прпи страйки акторів та інші складнощі нарешті команді вдалося завершити один з основних етапів виробництва фільму. Він також додав, що радий був знімати фільм зі своїми найближчими друзями та додав фото штанів Дедпула.

На цей допис відреагував режисер фільму, Шон Леві, який додав, що тепер фільм переходить до етапу постпродакшену.

Також Г’ю Джекман, який у «Дедпул 3» повернеться до своєї культової ролі росомахи відзначив, що йому сподобалося 93.2% знімального процесу. 55-річний актор відзначив, що єдине, що йому було не до вподоби це процес повернення до фізичної форми свого героя з дієтою та виснажливими тренуваннями.

Нагадаємо, «Дедпул 3» має вийти у кінотеатрах 26 липня 2024 року, хоча оригінальна дата релізу була весною, проте через страйки акторів та сценаристів у Голлівуді прем’єру було перенесено.

Також раніше Раян Рейнольдс по своєму відреагував на злиті фото зі зйомок «Дедпула 3» та поділився своїми відредагованими «злитими» фото.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...