Реклама

🤼 Netflix з 2025 року почне транслювати шоу WWE

Čytaty latynkoju
wallpaperflare.com
🤼 Netflix з 2025 року почне транслювати шоу WWE
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🤼 Netflix з 2025 року почне транслювати шоу WWE
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Netflix розкриває для себе нові шляхи для розвитку, адже стримінговий гігант з 2025 року почне транслювати шоу WWE (World Wrestling Entertaiment), яка українцям може бути відома за ефірами телеканалу QTV.

Видання The Hollywood Reporter повідомляє, що стримінг уже з січня 2025 року розпочне трансляції реслінгу у прямому ефірі, що буде виключною подією для Netflix, адже компанія загалом не займалась таким раніше. Наживо транслювалися хіба стендап спешл Кріса Рока та епізод-реюніон серіалу «Любов сліпа».

Однак окрім переходу до початку проведення живих трансляцій Netflix також формально виходить на ринок спортивних розваг, що буде також у новинку для стримінгу.

Загалом відзначається, що Netflix підписав десятирічну угоду з WWE вартістю у $5 млрд. За її умовами стримінг отримає ексклюзивні права на трансляцію шоу Raw у Північній та Південній Америці. Водночас стримінг стане основною платформою для контенту WWE поза межами Америки.

Тобто в українців нарешті з’явиться можливість дивитися усі шоу WWE, які включають Raw, SmackDown, NXT у прямому ефірі.

До того ж сюди також входять і спеціальні події на кшталт Wrestlemania та ін. Хоча не відомо, чи зрештою за ці шоу доведеться окремо платити, адже вони є ексклюзивними платними подіями для WWE.

Для самої реслінг компанії це теж буде визначна подія, адже вперше її шоу не будуть транслюватися по телебаченню, як це було останні понад 30 років.

Також для фанатів реслінгу нагадаємо, що раніше до WWE повернувся реслер CM Punk, що звісно може нагадати нам про старі-добрі часи реслінгу на QTV.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...