Реклама

🤯 CM Punk повернувся в WWE — дивіться відео

Čytaty latynkoju
youtube.com
🤯 CM Punk повернувся в WWE — дивіться відео
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🤯 CM Punk повернувся в WWE — дивіться відео
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Хто пам’ятає старі-добрі часи телеканалу QTV та реслінгу, який там транслювався? У нас для вас є приємні новини, адже реслер CM Punk після майже десяти років повернувся до WWE під час спеціального шоу Survivor Series: WarGames.

Панк вийшов на арену одразу після головної події вечора та «вкрав шоу», адже вся арена просто вибухнула після того, як почула музичну тему реслера.

Нагадаємо, що у 2014 році несподівано для своїх фанатів, а також  тодішнього керівництва WWE на чолі з Вінсом Макменом, CM Punk покинув компанію та повідомив, що не повернеться в реслінг.

Я був втомлений, і виснажений та вигорів і я пішов.

Після цього він підписав контракт з UFC, де провів два бої у яких програв. Після цього він повернувся в реслінг у 2021 році до компанії AEW, з якої його звільнили у вересні цього року. Тоді повідомлялось, що причиною послугувала сутичка Панка за лаштунками одного з останніх його шоу.

Звісно, що цим скористались у WWE, яка нещодавно стала частиною TKO Group Holdings (після її купівлі компанією Endeavor і злиття з UFC). Хоча теперішній керівник компанії Пол Левек (відомий більше як HHH) повідомив, що материнська компанія не брала участі у цьому рішенні — це все була його ініціатива.

View post on Instagram
 

На своїй конференції HHH відзначив, що хоча й у нього були проблеми з Панком в минулому, однак час іде і люди змінюються:

Минуло багато часу — майже 10 років, так? І якщо через 10 років ви залишаєтеся такою ж людиною, як і 10 років тому, то ви облажалися. Всі ростуть, всі змінюються. І я інша людина, він інша людина. Це інша компанія, і ми всі знаходимося на однаковому стартовому майданчику. Отже, що чекає на CM Punk далі? Це буде цікаво, чи не так? Мені самому цікаво на це подивитися.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...