Реклама

🎬 Шерон Стоун планувала зняти фільм про «Барбі» в 90-х — студії відмовили

Čytaty latynkoju
🎬 Шерон Стоун планувала зняти фільм про «Барбі» в 90-х — студії відмовили
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🎬 Шерон Стоун планувала зняти фільм про «Барбі» в 90-х — студії відмовили
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Акторка та продюсерка Шерон Стоун розповіла, що одного разу спробувала запропонувати голлівудській студії фільм про Барбі у 1990-х роках, проте її «висміяли».

Про це Стоун написала в Instagram у коментарях до посту іншої акторки Америки Феррери, де остання поділилася своєю промовою на церемонії вручення премії Critics Choice Awards.

Мене висміяли у студії, коли я прийшла з ідеєю зняти фільм про Барбі у 90-х за підтримки керівника «Барбі». Як далеко ми зайшли. Дякую вам, дівчата, за вашу мужність і витримку.

Шерон Стоун

Зазначимо, Феррера зіграла роль другого плану у фільмі «Барбі» і була відзначена нагородою на церемонії вручення премії Critics Choice Awards.

Як зазначає Variety, Стоун — не перша акторка, яка намагалася зробити фільм про Барбі до того, як це зробила Грета Гервіг у 2023 році.

Окрім Стоун, австралійська режисерка Алетея Джонс вела переговори про те, щоб зняти фільм про Барбі з Енн Гетевей, проте фільм так й не схвалили. Нещодавно також акторка Енн Гетевей згадувала про цей випадок — вона зазначила, що не злиться через це, а також похвалила фільм Гервіг.

Найцікавіше в тому, що зробила команда «Барбі» — це те, що вони влучили в яблучко. Змусили весь світ досягти цього рівня екстазу. А тепер уявіть собі ту версію, де мала бути я... стільки енергії, стільки очікування, стільки емоцій... але це неправильна версія. Я насправді вважаю, що мені пощастило, що фільм тоді не зняли.

Енн Гетевей

Раніше ми також розповідали, що Раян Ґослінґ назвав роль Кена в «Барбі» найважчою в своїй кар’єрі.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...