Реклама

😁 Раян Ґослінґ назвав роль Кена в «Барбі» найважчою в своїй кар'єрі

Čytaty latynkoju
😁 Раян Ґослінґ назвав роль Кена в «Барбі» найважчою в своїй кар'єрі
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 😁 Раян Ґослінґ назвав роль Кена в «Барбі» найважчою в своїй кар'єрі
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Якщо комусь видатися, що роль Кена у фільмі «Барбі» була легкою для Раяна Ґослінґа, то це не так. У своєму новому інтерв’ю актор відзначив, що це була його найважча частина в кар’єрі.

Раян Ґослінґ відзначив, що доволі важко було підійти до цієї ролі, адже по суті у нього не було жодної бази для дослідження цього персонажа. У відповіді на питання про те, які його були перші враження від ролі Кена актор відзначив:

Це була титульна сторінка сценарію, на якій було написано «Барбі і Кен», але «і Кен» було закреслено. І наступне враження було: «Це найскладніша роль, яку я коли-небудь зіграю». Як ви підходите до ролі 70-річної ляльки без промежини? Ви не можете провести жодних досліджень для цього. Немає нікого, кого можна було б наслідувати, немає документальних фільмів, які можна було б подивитися, немає книг, написаних про Кена. Ти сам по собі.

Також відомо,що Warner Bros. висуватиме Ґослінґ на «Оскар» за «Найкращу чоловічу роль жругого плану». У цьому контексті в актора запитали, чи планує він на церемонії нагородження виступити з піснею свого персонажа I’m Just Ken на церемонії нагородження.

Ну, мене не запрошували. І я не думав про це до цього часу, а тепер це все, про що я буду думати.

Нагадаємо, що раніше Раян Ґослінґ вирішив розвинути успіх цієї композиції та разом з Марко Ронсоном випустив EP I’m Just Ken з різдвяною, акустичною та диско версією пісні.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...