Реклама

🤔 Нік Офферман натякнув на спінофф «Останніх з нас» про Білла і Френка

Čytaty latynkoju
hdqwalls.com
🤔 Нік Офферман натякнув на спінофф «Останніх з нас» про Білла і Френка
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🤔 Нік Офферман натякнув на спінофф «Останніх з нас» про Білла і Френка
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Актор Нік Офферман натякнув на можливість спіноффу серіалу «Останні з нас», який був би присвячений його персонажу Білл та Френку, якого зіграв Мюррей Бартлетт.

Нагадаємо, що історії цих двох персонажів по суті був присвячений весь третій епізод першого сезону «Останніх з нас». Ця серія отримала велику відзнаку критиків та глядачів, що звісно й породило розмови про можливість спіноффу про цих героїв.

Сам Нік Офферман у своєму інтерв’ю для Deadline після того, як він отримав «Еммі» за роль Білла, відповів на питання про шанси повернутися до цієї ролі у можливому спіноффі-приквелі.

О, чудове запитання, але я мав би запитати когось із вищим рівнем оплати, ніж у мене. Це, безумовно, було запропоновано. Я думаю, що ми запропонували цілий міні-серіал, приквел їхнього життя до того, як вони зустріли один одного. Це може бути мюзикл. У нас не бракує ідей. Подивимося, що придумають Крейг (Мезін) і Ніл (Дракман).

Актор відзначив, що хай там що, а він хотів би повернутися до своєї ролі та жартома розповів, як він її отримав свого часу:

Цього разу мені пощастило. Їм потрібен був хлопець, який вміє користуватися лопатою. Нас у Голлівуді троє, Гаррісон Форд відмовився, а Джейн Лінч була недоступна.

Нагадаємо, що третій епізод «Останніх з нас» є доволі значним розширенням історії персонажів Білла та Френка з оригінальної гри, де вони або коротко згадуються.

Також відзначимо, що сам серіал розповідає про контрабандиста, на ім’я Джоел (роль якого зіграв Педро Паскаль) у постапокаліптичній Америці через роки після того, як світ був заражений смертоносним грибком. Джоелу доручено привести дівчину, на ім’я Еллі (Белла Ремсі) через країну, щоб створити ліки проти грибка.

Раніше офіційно стало відомо, що другий сезон серіалу «Останні з нас» вийде у 2025 році.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...