Реклама

🤔 Мартін Скорсезе планує цього року зняти фільм про Ісуса

Čytaty latynkoju
🤔 Мартін Скорсезе планує цього року зняти фільм про Ісуса
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🤔 Мартін Скорсезе планує цього року зняти фільм про Ісуса
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Мартін Скорсезе готується у цьому році зняти не надто довгий фільм про Ісуса, де зосередиться на його основних вченнях.

Режисер стрічки «Вбивці квіткової повні» у своєму інтерв’ю для LA Times розповів про свої плани на 2024 рік та відзначив, що готується до виробництва фільму про Ісуса.

Видання відзначає, що після прем’єри своєї останньої стрічки в Каннах Скорсезе відправився до Італії, де відвідав конференцію «Глобальна естетика католицької уяви», потім зустрівся з Папою Франциском. Після цього режисер анонсував:

Я відповів на заклик Папи до митців єдиним відомим мені способом: уявив і написав сценарій фільму про Ісуса.

Наразі ж Скорсезе відзначає, що уже завершив роботу над сценарієм у співпраці з критиком і режисером Кентом Джонсом. Хоча він все ще відзначає, що вони «плавають у натхненні» досі роздумуючи над сценарієм.

Стрічка про Ісуса буде базуватися на книжці Шюсаку Ендо «Життя Ісуса» (A Life of Jesus). Відзначимо, що раніше Скорсезе уже зняв на основі його книжки фільм «Мовчання».

Відзначається, що події фільму про Ісуса будуть розгортатися переважно у наші дні. Водночас Скорсезе не хоче прив’язуватися до конкретного періоду, щоб стрічка відчувалася поза часом.

Також фільм не буде надто довгим та триватиме орієнтовно 80 хвилин. Скорсезе хоче у ньому сфокусуватися на основних вченнях Ісуса таким чином, щоб дослідити його принципи, однак не хоче займатися проповідництвом.

Я намагаюся знайти новий спосіб зробити її більш доступною і зняти негативний тягар того, що асоціюється з організованою релігією. (…) Зараз, коли вимовляєте слово «релігія», всі підіймають руки, тому що вона зазнала невдачі у багатьох відношеннях. Але це не означає, що початковий імпульс був помилковим. Повернімося назад. Давайте просто подумаємо про це.

Нагадаємо, що раніше Скорсезе розповідав, що його наступним фільмом буде екранізація книжки Девіда Ґренна The Wager з Леонардо Ді Капріо.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...