Реклама

👀 Патрік Стюарт натякає на появу Професора Ікс у «Дедпул 3»

Čytaty latynkoju
👀 Патрік Стюарт натякає на появу Професора Ікс у «Дедпул 3»
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 👀 Патрік Стюарт натякає на появу Професора Ікс у «Дедпул 3»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Актор Патрік Стюарт, який багато разів виконував роль Професора Ікс/Чарльза Ксав’єра з «Людей Ікс», прокоментував чутки щодо своєї появи в майбутньому фільмі «Дедпул 3».

Нагадаємо, востаннє персонаж з’явився у фільмі 2022 року «Доктор Стрендж у Мультивсесвіті божевілля». Тепер Стюарт розповів на подкасті Happy Sad Confused, що розмови про появу Професора Ікс у «Дедпулі 3» вже були.

Це сталося, вже був процес. Але останні два-три роки були такими важкими з проблемами з роботою і зі здоров'ям — ну, ви знаєте, COVID.

Патрік Стюарт

Стюарт прямо не підтвердив появу в «Дедпулі 3» і не описав, які саме переговори відбувалися, але, схоже, автори хоча б розглядають можливість такого камео.

Також на подкасті актор згадав, що зйомки у фільмі «Доктор Стрендж у Мультивсесвіті божевілля» пройшли не так, як він розраховував. Через COVID Стюарт знімався в ролі Професора Ікс у фільмі в повній ізоляції й без залучення інших акторів. Він залишився незадоволений цим процесом.

Я був один. У великій сцені кожен з провідних акторів мав такий самий сольний досвід; вони знімалися самі по собі. Це було неприємно і розчаровувало, але так воно і було. Останні кілька років були складними.

Патрік Стюарт

Раніше ми розповідали, що Раян Рейнольдс попросив шанувальників не зливати фото зі зйомок «Дедпул 3».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...