Реклама

🎬 Раян Рейнольдс просить шанувальників не зливати фото зі зйомок «Дедпул 3»

Čytaty latynkoju
IMDb
🎬 Раян Рейнольдс просить шанувальників не зливати фото зі зйомок «Дедпул 3»
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🎬 Раян Рейнольдс просить шанувальників не зливати фото зі зйомок «Дедпул 3»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Головний актор «Дедпула» Раян Рейнольдс просить шанувальників та ЗМІ не спойлерити «цікаві моменти» з майбутнього фільму.

Раніше в мережі з’явилися чисельні знімки, на яких видно деяких персонажів, що отримали неочікувані камео у «Дедпул 3». Тепер актор вийшов в Instagram та попросив не поширювати такі фото.

Сюрпризи – це частина магії театрального кіно. Для нас важливо знімати новий фільм «Дедпул» у реальному природному середовищі, використовуючи практичні ефекти, а не робити фільм у приміщенні та в цифровому форматі. Проте камери продовжують псувати сюрпризи та створювати складні ситуації для всіх.

Раян Рейнольдс

Актор додав прохання до «деяких вебсайтів та соціальних груп» стримати показ зображень, до вони не будуть готові.

Фільм створено для радості глядачів — і ми найбільше сподіваємося зберегти якомога більше цієї магії для готового фільму та великого екрана. Частково люди публікують спойлери тому, що вони схвильовані.

Раян Рейнольдс

Нагадаємо, «Дедпул 3» вийде в кінотеатри 26 липня 2024 року. Раніше ми розповідали, що Раян Рейнольдс вирішив відповісти на чутки про те, що у його новому фільмі «Дедпул 3» може з’явитись Тейлор Свіфт.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...