Реклама

🤔 Джеймс Мей не виключає «возз'єднання» з Джеремі Кларксоном та Річардом Гаммондом після The Grand Tour

Čytaty latynkoju
🤔 Джеймс Мей не виключає «возз'єднання» з Джеремі Кларксоном та Річардом Гаммондом після The Grand Tour
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🤔 Джеймс Мей не виключає «возз'єднання» з Джеремі Кларксоном та Річардом Гаммондом після The Grand Tour
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Джеймс Мей відзначив, що попри те, що разом з Джеремі Кларксоном та Річардом Гаммондом вони відзняли останній епізод The Grand Tour він все ще залишає можливість роботи з ними в майбутньому.

Нагадаємо, що раніше стало відомо, що п’ятий сезон автомобільного шоу від тріо на Amazon стане для них останнім і саме на тему цього нещодавно поспілкувався Мей.

Ми зняли останній епізод. Ну, на цю мить ми зняли останню серію. Гадаю, це робить мене технічно безробітним.

У Мея звісно поцікавились, чи продовжить легендарне тріо ведучих свою спільну роботу, яку вони розпочали ще в британському Top Gear, й він відзначив:

Я б не виключав цього, але ви повинні мати на увазі, що ми всі потроху втомлюємося. Я займаюся цим понад 20 років, і я не думаю, що хтось із нас коли-небудь думав, що це триватиме так довго.

Нагадаємо, що Джеймс Мей разом з Річардом Гаммондом покинули Top Gear у 2015 році після того, як Джеремі Кларксона звільнили за те, що він вдарив продюсера. Після цього культове тріо перейшло до Amazon, де започаткувало нове шоу The Grand Tour.

Також Мей висловився на тему скасування Top Gear та загалом формату автомобільних шоу, який він з Кларксоном та Гаммондом створили:

Попри те, що добігає кінця наш час, коли ми робимо це, і скасування Top Gear, ніколи не було кращого часу... для автомобільного шоу.

Мей має на увазі, що зараз настав гарний момент для переосмислення формату автомобільного шоу відповідно до часу.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...