Реклама

🚗 Джеймс Мей вважає, що Top Gear потребує «переосмислення»

Čytaty latynkoju
wall.alphacoders.com
🚗 Джеймс Мей вважає, що Top Gear потребує «переосмислення»
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🚗 Джеймс Мей вважає, що Top Gear потребує «переосмислення»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Після того, як стало відомо, що BBC ставить на паузу виробництво свого автомобільного шоу Top Gear цю інформацію також вирішив прокоментувати колишній його ведучий — Джеймс Мей.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що в результаті того, що ведучий шоу Ендрю Флінтофф був травмований після нещасного випадку на знімальному майданчику, BBC призупинить виробництво шоу «в осяжному майбутньому».

Після цього, як передає Variety у своєму інтерв’ю для подкасту BBC Today Джеймс Мей, який вів Top Gear разом з Джеремі Кларксоном і Річардом Гаммондом понад десять років, сказав, що шоу потребує «переосмислення», коли воно повернеться до ефіру.

Моя чесна думка — я можу сказати це зараз — це дійсно потребує певного переосмислення. Настав час для нового формату і нового підходу до теми, тому що ця тема не була такою цікавою, я підозрюю, з того часу, як був винайдений автомобіль.

Також Мей прокоментував заклики повернутись після новин про зупинку виробництва Top Gear у зв’язку з травмою Флінтоффа. Він відзначив, що його травми дійсно серйозніші ніж він гадав та звернув увагу на те, що було б не дуже етично з боку фанатів використовувати цю ситуацію для закликів для його повернення.

Мене це трохи роздратувало, тому що багато людей казали: «Вони зробили це неправильно, і тепер ти можеш повернутися і врятувати його (шоу)». (Однак) хлопець дуже сильно поранився, і, очевидно, це змінило його життя. І можливо, не варто було б використовувати це як можливість для закликів для повернення. Можна було б просто сказати: «Не пощастило, сподіваюся, ти скоро одужаєш».

Нагадаємо, що Джеймс Мей разом з Річардом Гаммондом покинули Top Gear у 2015 році після того, як Джеремі Кларксона звільнили за те, що він вдарив продюсера. Після цього культове тріо перейшло до Amazon. Де започаткувало нове шоу The Grand Tour.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...