Реклама

🙂 Гайден Крістенсен «хотів би» ще раз повернутися до ролі Дарта Вейдера у майбутніх «Зоряних війнах»

Čytaty latynkoju
🙂 Гайден Крістенсен «хотів би» ще раз повернутися до ролі Дарта Вейдера у майбутніх «Зоряних війнах»
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🙂 Гайден Крістенсен «хотів би» ще раз повернутися до ролі Дарта Вейдера у майбутніх «Зоряних війнах»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Виконавець ролі Енакіна Скайвокера, актор Гайден Крістенсен розповів, що «хотів би» знову повернутись до свого персонажа.

Нагадаємо, що актор зіграв героя, який навертається на темну сторону сили під іменем Дарта Вейдера у трилогії приквелів Джоджа Лукаса, а згодом через 17 років повернувся до неї у серіалі «Обі-Ван Кенобі», а вже цього року він також з’явився в «Асоці».

У своєму інтерв’ю для Entertainment Weekly Крістенсен відзначив, що не хотів би, щоб його повернення до Енакіна Скайвокера обмежилося лише цим:

Я хотів би зробити більше, і я хотів би продовжити з «Зоряними війнами», а там побачимо. Я не знаю, що чекає на мене в майбутньому, і якщо така можливість з'явиться, я буду там з широкою посмішкою на обличчі. А якщо ні, то я дуже вдячний за можливість повернутися і виконати роботу, яку я виконував в «Обі-Вані (Кенобі)» та «Асоці».

Окрім цього актора також розповів про те, як він почувався коли працював над новими проєктами у «Зоряних війнах» без Джорджа Лукаса.

Спочатку мені здавалося, що я його трохи зраджую. Але зараз для «Зоряних війн» настав інший час, і я думаю, що це дуже цікаво, що зараз у нас є цей період, коли з'являються інші оповідачі, які дають свій погляд на всесвіт. Але, звичайно, все повертається до творця, і Джордж Лукас завжди стоїть перед очима, коли ми приймаємо рішення, і ми хочемо зробити те, чим він був би точно задоволений.

Звісно наразі невідомо, чи є у Disney якісь плани на повернення Крістенсена до своєї ролі Енакіна, чи його темного боку у вигляді Дарта Вейдера. Однак, що точно відомо, це те, що фанати дуже б зраділи такому.

Також раніше Адам Драйвер розповів, що оригінальний план Дж. Дж. Абрамса на Кайло Рена у «Зоряних війнах» був повністю змінений. Герой мав бути альтернативним відображенням Дарта Вейдера.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...